Hoe maak je een Medical Insurance Denial voor Emergency Room Behandeling beroep

Hoe maak je een Medical Insurance Denial voor Emergency Room Behandeling beroep

Verzekeringsmaatschappijen kunnen claims voor spoedeisende zorg op basis van een verscheidenheid van redenen, waaronder het gebruik van een out-of-netwerk ziekenhuis, het ontvangen van de hulpdiensten niet gedekt door het plan en de toegang tot een meldkamer voor wat wordt geacht door de verzekeraar aan een niet te ontkennen -emergency. Als u denkt dat uw claim ten onrechte is geweigerd, heeft u het recht om de ontkenning beroep.

Instructies

•  Neem contact op met het ziekenhuis dat spoedeisende zorg na kennisgeving van ontkenning, waarin staat dat u zal worden aansprekende de verzekeringsclaim ontkenning. Als u niet in het ziekenhuis hiervan op de hoogte, het ziekenhuis is waarschijnlijk te veronderstellen dat u weigert om de rekening te betalen en kan uw factuur doorsturen naar een incassobureau.

•  Neem contact op met uw verzekeraar om een uitleg van voordelen te verkrijgen. Dit zal de exacte reden voor de weigering te vermelden.

•  Zorg voor een routebeschrijving vanaf uw verzekeraar voor aansprekende een ontkend claim en dienen alle gevraagde formulieren en bewijsstukken waaruit blijkt dat de vordering ten onrechte is geweigerd. Als enig moment beperkingen bestaan ​​voor het indienen van een beroep, zorg ervoor dat u de formulieren voor te leggen aan de deadline. Stuur alle formulieren via aangetekende post om te kunnen bewijzen dat de verzekeringsmaatschappij ontving het beroep papierwerk hebben. Als er een tweede oproep wordt toegestaan ​​op ontkenning van het oorspronkelijke beroep, dienen de tweede beroep. Herhaal dit proces totdat een gunstige beslissing wordt bereikt of uw aantal beroepen zijn uitgeput. Ga verder met stap vier indien de vordering ontkenning gegrond wordt verklaard door alle niveaus van beroep die door de verzekeringsmaatschappij.

•  Neem contact op met de externe beoordeling programma's uw staat voor verzekeraars en beroep aantekenen voor uw ontkende vordering door middel van de externe beoordeling programma. Een derde partij zal het beroep herzien en beslissen of de vordering ten onrechte niet werd ontkend of. De Kaiser Family Foundation heeft links naar externe beoordeling programma van elke staat op hun website. (Zie referenties 1)