Hoe maak je een Medical Hypnotist Word

Hoe maak je een Medical Hypnotist Word

Hypnotherapie - van het Griekse woord "Hypnos", wat betekent "om te slapen" - maakt gebruik van oefeningen om een ​​patiënt te zetten in een trance-achtige toestand. Dit veranderde staat van bewustzijn produceert diepe ontspanning voor de persoon ondergaat hypnotherapie. Een medisch hypnotherapeut kan hypnotherapie gebruiken om iemand te helpen gewicht te verliezen, stoppen met roken, te overwinnen fobieën, het beheer van stress of pijn te verminderen en om hulp te bieden voor vele andere gezondheidsproblemen. Becoming een licentie medisch hypnotiseur vereist uitgebreide training en opleiding.

Instructies

•  Zet uw opleiding buiten een vierjarige hbo-opleiding. U moet minimaal een graduate-niveau graad in een academische discipline te verkrijgen van een erkende onderwijsinstelling voordat je in aanmerking komt voor certificering door de Nationale Raad voor Certified Clinical Hypnotherapeuten (NBCCH). Gelicentieerde medisch hypnotiseurs meestal oefenen als artsen, chiropractors, geestelijke gezondheid counselors, verslaving of drugsmisbruik counselors, psychiaters, psychologen, of pastorale counselors.

•  Meer informatie over de medische hypnotherapie door te werken als stagiair bij een erkende hypnotiseur tijdens het werken in de richting van je diploma. Vraag uw school academische adviseur om u te helpen een geschikte arts of psycholoog om mee te werken in uw regio te vinden.

•  Voldoen aan de aanvullende opleidingseisen. Om te worden gecertificeerd door de NBCCH, moet u ten minste 60 uur of meer extra klassikale instructie over hypnotherapie verwerven dan een graduaat, waaronder begeleide praktijk. Als je universiteit niet hypnotherapie cursussen aan te bieden, kunt u extra trainingsprogramma's in bijna elke staat te vinden. De Internationale Medische en Tandheelkundige Hypnotherapie Association (IMDHA) biedt opleidingen in hypnose wereldwijd, velen die staat zijn goedgekeurd. De IMDHA website heeft een uitgebreide lijst van goedgekeurde scholen die opleidingen.

•  Word een licentie in de staat waar u wilt oefenen. Sommige geestelijke gezondheidszorg specialiteiten mag niet staat licentie nodig hebben. Als uw staat een licentie voor uw gewenste beroep niet vereist, kunt u een vervanging te vragen voor een aanvaardbare nationale certificering te hypnotherapie praktijk in uw staat. De Amerikaanse Psychotherapie en Medische Hypnose Vereniging (APMHA) adviseert mensen met vragen over de staat certificering contact op kantoor hun staat procureur-generaal.

•  Vraag NBCCH certificering. Aanvragers komen in aanmerking voor deze nationale certificering voor alle van de nodige opleiding is uitgevoerd, indien zij ten minste 30 uur van de klinische hypnotherapie opleiding en alle andere huidige eisen hebben voldaan. U kunt een applicatie pakket aanvragen bij de NBCCH website.

Hints

  • Er zijn twee vormen van certificering, Diplomate en Fellow. Een Diplomate vereist een extra 150 uur ervaring, terwijl Fellow vereist 250 extra uren.