Hoe maak je een Medicaid Provider zoeken

Hoe maak je een Medicaid Provider zoeken

Medicaid ziektekostenverzekering is beschikbaar voor mensen met lage inkomens. De door de overheid gefinancierde programma maakt de gezondheidszorg beschikbaar voor degenen die anders niet kunnen veroorloven. Elke staat heeft zijn eigen Medicaid-programma en de verschillende eisen voor in aanmerking te komen, en het vinden van een Medicaid provider kan vaak een uitdaging zijn. U kunt de artsen noemen in uw omgeving om te vragen of ze accepteren Medicaid, maar dat nogal tijdrovend kan zijn. Gelukkig zijn er eenvoudiger methoden om artsen die Medicaid accepteren vinden.

Instructies

•  Bezoek Medicaid website van uw staat. Medicaid de website van uw stand kunt u met telefoonnummers. Als de informatie niet is gepubliceerd op de site, bel het hoofdnummer te vragen dat een provider lijst worden gemaild naar je.

•  Bel uw plaatselijke Medicaid kantoor. De staat verdeelt meestal Medicaid kantoren op basis van district of provincie. De website staat moet contactgegevens van uw lokale kantoor hebben. U kunt ook contact opnemen met uw plaatselijke GGD of sociale service bureau voor provider informatie.

•  Bel het nummer op uw verzekering kaart. Medicaid kan u vragen om een ​​Medicaid HMO plan, zoals Wellcare of United Healthcare halen. Wanneer u bent ingeschreven in het plan, zal je meestal krijgt een welkomstpakket, die voor een dienstverrichter lijst zal omvatten.

•  Bezoek de website Medicare op medicare.gov voor een lijst met directory in uw omgeving. Op basis van uw postcode, kunt u zoekresultaten voor artsen die Medicare accepteren filteren. Medicare providers vaak accepteren Medicaid patiënten, evenals. Neem contact op met het kantoor van de arts voorafgaand aan het maken van een afspraak, om te controleren of Medicaid wordt geaccepteerd.