Hoe maak je een man Gut Lose

Hoe maak je een man Gut Lose

Extra buikvet zet mannen met een risico op gezondheidsproblemen, zoals hart-en vaatziekten, beroerte, slaapapneu, hoge bloeddruk en bepaalde vormen van kanker. In het algemeen, mannen met een taille grootte groter dan 40 cm te veel vet, volgens de Mayo Clinic. Het mag dan ook geen verrassing dat je overtollige kilo's op de buik en elders door middel van goede voeding en lichaamsbeweging kan elimineren. Realistisch, permanente veranderingen in levensstijl kan je langzaam helpen, maar gestaag gewicht te verliezen en het weg te houden. Na een tijdje, zal u zich verheugen op regelmatige lichaamsbeweging en voedende, stevige maaltijden.

Instructies

•  Eet evenwichtig, het voldoen aan de maaltijden met veel magere eiwitten en complexe koolhydraten zoals volle granen, fruit en groenten. Idealiter 25 procent van de calorieën uit eiwitten, 45 moet uit koolhydraten en 30 procent moet van vetten. Eiwitten en onverzadigde vetten, zoals die in olijfolie en noten laat je het gevoel voller langer.

•  Vermijd eenvoudige koolhydraten zoals geraffineerde suiker en witte pasta's en brood. Hoewel sommige diëten beweren de meeste of alle koolhydraten moeten worden vermeden voor gewichtsverlies, noodzakelijke complexe koolhydraten zijn voor een gezond dieet.

•  Tel calorieën gedurende de dag, tenminste als je in eerste instantie wennen aan uw levensstijl te veranderen. De gemiddelde man heeft tussen 2400 en 2800 calorieën per dag om tevreden. Het consumeren van minder calorieën in een poging om gewicht te verliezen uiteindelijk averechts in de vorm van een eetbui.

•  Schakel in cardiovasculaire oefening om vet te verminderen. Om gemotiveerd te blijven, kiest u een oefening die u genieten, zij het roeien, hardlopen, fietsen, stevig wandelen, aerobics of sporten. Het maakt weinig verschil of je uit te werken, alleen of in een groep, op een sportschool of buiten. Het punt is om een ​​oefening plan dat u geniet van kiezen, dus je kijkt ernaar uit om te werken. In de laatste paar minuten van uw cardiovasculaire routine, contracten voor uw buikspieren gedurende 30 seconden en laat ze gedurende 15 seconden. Dit scherpt je buik.

•  Til gewichten. Extra spieren versnelt je stofwisseling en verstevigt je lichaam als je gewicht te verliezen. Bij het heffen van gewichten, contract je buikspieren om je maagstreek plat.

•  Train je buikspieren met name door het doen van crunches of met behulp van een abdominale machine in de sportschool. Houd de spanning in je buikspieren de hele routine. Buikspieroefeningen alleen niet een darm te elimineren; ze moeten worden gecombineerd met cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en goede voeding om effectief af te vlakken en de toon van de buik.

Hints

  • Niet uitput zelf bij het starten van een oefening plan. Begin met een matige intensiteit voor een dag een half uur, dan werken tot een uur per dag als de oefening wordt het gemakkelijker en leuker.