Hoe maak je een Lumbar Roll maken

Een lumbale roll, ook wel bekend als lendenkussens of steunen, kan helpen om op natuurlijke curve, ondersteuning en neemt de druk op je onderrug. Een lumbale rol is ongeveer de grootte van je arm. Er zijn commerciële lumbale rollen die je kunt kopen, maar het is makkelijk, comfortabeler en veel zuiniger om een ​​van je eigen te maken, omdat je materialen om het huis om te maken te vinden. U kunt lumbale rollen gebruiken op het werk, thuis of in de auto. Deze lumbale roll instructies werden door Jolie Bookspan, Ph.D. bedacht

Instructies

•  Bepaal de juiste maat voor uw lumbale roll. Ga zitten met je rug tegen een stoel en plaats uw onderarm tussen de stoel en de lumbale regio van de onderrug. Duw je bovenrug licht tegen de stoel, waarbij het grootste deel van de druk op je arm, hoewel je lumbale regio moet nog iets raken je arm. U moet zich comfortabel en ondersteund voelen.

•  Zoek het materiaal dat u wilt gebruiken voor uw lumbale roll. U kunt veel verschillende dingen rond uw huis, zoals een gevouwen handdoek, een shirt, een jas, klein opblaasbaar kussen, een rol van gewatteerde papieren handdoeken of een broodje van schuim.

•  Rol het materiaal op de juiste maat, meestal over de grootte van je onderarm. Vergeet niet om het materiaal soepel en gelijkmatig te rollen. Zet vast met tape. Indien gewenst, dek af met een kussensloop of tape de steun aan uw stoel op het niveau dat u het beste ondersteunt en voelt zich het meest comfortabel.

Hints

  • Niet de rol te groot anders wordt het ongemakkelijk te maken. Het zal u ook naar voren te duwen, wat niet helpt met ondersteuning. Als de worp is ongemakkelijk, het zal niet gunstig zijn.
  • Laat je rug tegen de lumbale rol niet rond of gebruik het te hoog op je rug. Noch een van deze situaties zal gunstig zijn voor je rug. Druk je bovenrug tegen je stoel, zodat uw lumbale regio op natuurlijke curve rond de rol. Probeer niet te kantelen of kraan van uw nek en hoofd tijdens het zitten.