Hoe maak je een loopneus met natuurlijke geneeskunde Behandel

Hoe maak je een loopneus met natuurlijke geneeskunde Behandel

Hoewel er een breed scala van recept en over-the-counter-medicijnen op de markt die beloven om te drogen een loopneus, hebben ze niet altijd werken en komen vaak met ongewenste neveneffecten. Dus, probeer het stoppen van uw volgende loopneus in zijn tracks met een veilige, betaalbare en effectieve natuurlijke behandelingen. Lees verder om te leren hoe te behandelen een loopneus met natuurlijke geneeskunde.

Instructies

•  Drink een natuurlijke kruiden thee, twee of drie keer per dag, bij te dragen tot een loopneus tot stilstand. Kook 1 kopje water met een theelepel van oudere bessen, 1 theel. verse munt, 1 theel. van duizendblad wortel en 1/4 theelepel. cayennepeper voor vijf minuten. Zeef de kruiden en laat de thee afkoelen. Houd je zakdoek handig, omdat deze thee maakt je neus nog meer op het eerste run, maar je klachten zullen snel opdrogen.

•  Neem 400 mg andrographis drie keer per dag voor de maaltijd te helpen drogen een loopneus. Andrographis is een natuurlijke homeopathische behandeling die vaak wordt genoemd "Indian Echinacea," zoals het deelt veel van dezelfde genezende eigenschappen. Andrographis is direct beschikbaar in natuurlijke voedsel winkels of bij uw natuurgeneeskundige.

•  Eet 1 oz. van verse waterkers twee keer per dag op een natuurlijke manier te verlichten een loopneus. Waterkers werkt ook om een ​​hoest te kalmeren en kan zo gegeten worden, toegevoegd aan een salade of gemaakt in thee. Om thee te maken voeg 2 of 3 theelepels. droge waterkers om gekookt water, waardoor de thee steile off vuur gedurende vijf minuten voor het uitpersen en drinken.

•  Peel een klein stukje gember, ongeveer de grootte van een stuk kauwgom, en zachtjes kauwen de wortel, het slikken van het sap. Gember verwarmt het lichaam, verhoogt de bloedcirculatie en helpt bij het afvoeren van de neus, het verlichten van de symptomen van loopneus. Herhaal deze natuurlijke behandeling van twee of drie keer per dag een loopneus onder controle te houden.