Hoe maak je een Long Bow Back to the Draw gewicht te verhogen

Lange bogen zijn de eenvoudigste soort boog beschikbaar, bestaande uit een boog en een string. De boeg is niet een soort van recurve tip hebben of terug zetten en vele malen wordt ondersteund met niets. Inzetten op een lange boog kan de loting gewicht te verhogen en het verminderen van de kans dat de boog onder druk zal breken.

Instructies

•  Gebruik schuurpapier ruw de achterkant van de boeg te zorgen houtlijm een goede oppervlak waaraan binden.
OPMERKING: De rug is het deel van de boeg van u af wanneer het wordt geregen en je het opneemt.

•  Smeer een dun laagje lijm langs de achterkant van de boog en doe hetzelfde met het stuk van hardhout fineer. Laat de lijm drogen kleverig en plaats de fineerlijm naar beneden op de achterkant van de lange boog.

•  Gebruik scheermesje mes om overtollige fineer hout van de rand van de boog te snijden. Zorg ervoor dat het profiel van het fineer past perfect die van de boog zelf.

•  Wikkel de hele boog in een drukverband, voortdurend spiraalsgewijs het van het ene eind naar het andere. Zorg ervoor dat u zeer strak, omdat dit zal het fineer kop in te drukken en squish eventuele extra lijm van onder de strip te wikkelen.

•  Laat de boeg om te drogen voor ten minste 48 uur, en verwijder vervolgens de bandage. Solliciteer vier dunne lagen van polyurethaan, waardoor acht uur drogen tussen elke laag. String de boeg en het zal klaar om te schieten zijn. De pondsprijs moet verhogen van 10 15 kilo afhankelijk van de dikte van het fineer.

Hints

  • Zorg ervoor dat er een continue graan loopt de gehele lengte van het fineer als deze geeft het kracht. Red Oak, Hickory, en Walnut zijn de drie beste hout keuzes om te gebruiken voor fineer steun handbogen en zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de plaatselijke bouwmarkt.