Hoe maak je een lijst met waarden maken

Waarden zijn zo persoonlijk als uw naam. Ze passen elk individu zoals hand te handschoen, en een definitief aspect van hun persoonlijkheid. Als het gaat om het maken van een lijst en prioriteren van uw waarden hoewel, kan het zijn dat u niet zo zeker van uzelf en uw wensen als je ooit geloofd. Het zetten van uw waarden op papier kan uw leven te plaatsen in een geheel nieuw perspectief.

Instructies

Hoe maak je een lijst met waarden maken

•  Bepaal wat belangrijk is. Begin met het opschrijven van wat belangrijk voor je is. Stel jezelf de belangrijke vragen, zoals: "Wat voor soort persoon wil ik zijn?" of "Hoe wil ik mijn leven te leven?" Je moet altijd in gedachten houden dat voor het grootste deel heb je al besloten wat je wilt zijn, het harde deel is te beslissen wie je wilt zijn.

•  Denk na over wat je gelukkig maakt. Mensen zijn over het algemeen gedreven door emotie op een bepaald niveau in de meeste van de dingen die ze doen. Vanwege dit, moet je opschrijven wat je een goed gevoel emotioneel. Prioriteren deze gevoelens van de belangrijkste aan de minst belangrijke. Dan elke dag, hebben tot doel de emoties te voelen aan de bovenkant van uw lijst.

•  Concentreer je op het doen. Velen hebben geprobeerd om dat geld te bewijzen en materiële dingen kan kopen geluk, en voor sommige dit waar kan zijn. Echter, bij het maken van uw lijst met waarden, kan je je verder als je meer op het doen van de kleine dingen in het leven die je gelukkig in plaats van zich te concentreren op het doen wat je kunt om zo rijk mogelijk te maken zich te concentreren. Als je kinderen hebt, vernietiging van een bepaalde tijd van de dag, elke dag, om ze naar het park, in plaats van de invoering van die extra uren op kantoor.

•  Maak uw doelen plezierig. Als een van je doelen, of waarden voor jezelf, is te krijgen in een betere fysieke conditie, zorg ervoor dat je een lijst van een activiteit die u genieten om u te helpen met het. Dit zorgt ervoor dat uw succes op steken met je lijst op een consistente basis.

•  Bewerk uw lijst. De grootste gunst je voor jezelf kunt doen is om uw lijst met waarden nagelezen en ervoor zorgen dat u tevreden bent met wat je hebt geschreven en de volgorde je ze in beursgenoteerde zijn. Als er iets maakt je slecht of ongemakkelijk voelt, verwijdert u deze en herschrijven. Vergeet niet, dit is uw lijst en je leven. Schrijven en leef het om geluk af te ronden.