Hoe maak je een lever Specialist Locate

Omgaan met een medische aandoening kan een stressvolle en emotionele tijd. Het vinden van een specialist die deskundig is en die je je comfortabel voelt is belangrijk om uw medische toestand en uw stress niveau te verlichten. Lever specialisten kunnen omgaan met een breed scala aan medische aandoeningen die de lever aantasten of kunnen specialiseren in een specifieke aandoening, zoals hepatitis. Maag- gespecialiseerd met diverse interne organen, zoals de lever, terwijl een hepatologist alleen gericht op de lever.

Instructies

•  Bel uw verzekeringsmaatschappij en vraag naar de namen van specialisten lever die zowel in het netwerk en buiten het netwerk. In het netwerk normaal specialisten worden gedekt door de verzekering, terwijl uit van het netwerk van specialisten zijn ofwel niet onder of betaald op een lager bedrag met een hogere out-of-pocket kosten voor jou. Als je niet kan veroorloven om een ​​meerprijs te betalen, vraag niet om uit het netwerk providers.

•  Vraag uw familie huisarts voor verwijzingen naar specialisten lever in uw omgeving. Uw arts weet welke specialisten lever het meest geschikt zijn voor uw medische toestand. Het personeel van uw gezin zorgkantoor kan ook helpen bij het coördineren behandeling indien nodig.

•  Bezoek healthfinder.com. Klik op de link onder "Internet URL." Open het document en vind specialisten lever in uw staat.

•  Kijk in uw lokale Gouden Gids telefoonboek. Zoek onder "Artsen" en vervolgens "Gastro-enterologie" of "lever."