Hoe maak je een Lemon Juice en kokosolie Luizen Remedy maken

Hoe maak je een Lemon Juice en kokosolie Luizen Remedy maken

Luizen zijn kleine vleugelloze insecten die zich voeden met de huid en bloed. Ze zijn vaak moeilijk te zien en ze kunnen eieren in menselijk haar. U kunt zich te ontdoen van luizen snel met eenvoudige huismiddeltjes in plaats van agressieve chemische shampoos.

Instructies

Kokosolie Remedy

•  Koop pure kokosolie uit een natuurlijke voedsel op te slaan of schoonheidszaak. Het zal komen typisch in een pot en lijken goed maar vloeibaar worden als het wordt toegepast. Draag beschermende handschoenen en masseer een ruime hoeveelheid van de olie in het haar en de hoofdhuid.

2 Leg een plastic badmuts over het hoofd gedurende minstens een uur voor het kammen door. Kokosolie verstikt de luizen en maakt het mogelijk om uit te kammen zowel de volwassen insecten en de neten (ongeboren eieren). Met behulp van een zeer fijne kam, scheiden het haar in secties en kam door. Verwijder eventuele luizen of neten lichamen die worden verwijderd onder stromend water voordat u verder gaat naar het haar te kammen.

•  Spoel het haar met natuurlijke shampoo, bij voorkeur een die ook bevat kokosolie, en herhaal zo vaak als nodig is, totdat het haar kammen schoon. Neten kunnen bijzonder moeilijk te verwijderen uit het haar, maar het is essentieel dat je ze allemaal te verwijderen of anders de besmetting blijft wanneer ze uitkomen.

Citroensap Remedy

•  Combineer 1-2 eetl. vers geperst citroensap met een gelijke hoeveelheid pure knoflook pasta. Breng dit mengsel royaal aan het haar en de hoofdhuid, en zorg ervoor dat het hoofd te bedekken tot aan de uiteinden van het haar.

•  Plaats de plastic douche kap over het hoofd en laat het haar volledig droog is (ongeveer 30 minuten). Net als kokosolie helpt de luizen en hun eieren stik, de zuurgraad van het citroensap helpen strippen ze uit het haar.

•  Spoel het haar met koud water en daarna doorkammen helemaal naar knoflook, dode luizen en neten te verwijderen. Herhaal deze remedie tot het haar kammen schoon van luizen en neten.

Hints

  • Als je pure kokosolie niet kunt vinden, zijn er enkele gevallen waarbij goedkope kokos shampoos ook hebben gewerkt geweest. Zorg ervoor dat de natuurlijke kokosolie is in de lijst van ingrediënten en gebruik royaal.