Hoe maak je een Lemon Detox

De citroen detox dieet is zeer populair geworden als een manier van het verliezen van gewicht en het reinigen van gifstoffen uit het lichaam. Het bereiken en behouden van een goede gezondheid gaat veel verder dan een 7 of 10 dagen vasten. Echter, als je in een snuifje en zijn op zoek naar een paar kilo schuur en jumpstart uw reis naar de gezondheid, de citroen detox dieet is voor u.

Instructies

•  Neem contact op met uw zorgverlener voordat u begint met een snelle. Zodra u ontvangen heeft de all-is-duidelijk uit uw arts of zorgverlener, start het proces.

•  Meng citroensap, ahornsiroop en cayennepeper in de 8-oz. glas water. Roer goed door.

•  Drink 6 tot 10 glazen dit mengsel dagelijks. Sommigen pleiten voor warm water en anderen pleiten voor koude. De temperatuur van het water is niet belangrijk; de ingrediënten zijn de sleutel tot de citroen detox snel.

•  Ga verder met de snel voor 7 tot 10 dagen, maar niet meer dan 14 dagen.

Hints

  • Als je nog nooit eerder hebt gevast, het is beter om langzaam op te werken tot 7 dagen. Probeer het vasten voor een dag, dan een week of twee later proberen vasten voor twee dagen. Voortzetting van het proces totdat je in staat om te vasten voor de volledige 7 tot 10 dagen zijn.
  • Terwijl ontgiften, is het best om zo veel mogelijk te rusten. Het proces van ontgiften neemt alle oude gifstoffen uit diep in je lichaam en trekt ze uit te worden weggegooid. Hoewel deze toxines zijn het verlaten van uw systeem kunt u vermoeidheid, huid uitbraken en hoofdpijn ervaren.
  • Een snel niet het hele lichaam te reinigen. Cellen zijn voortdurend sterven en regenererende voortdurend. Als je schuldig aan minder dan gezond voedsel voor het grootste deel van je leven zijn geweest, kan het tijd voor al je cellen te nemen om zich te vernieuwen met behulp van de nieuwe en verbeterde voedingswaarde bron. Wees geduldig. Een goede gezondheid is niet over een nacht ijs.