Hoe maak je een leesbril

Hoe maak je een leesbril

De dagen van het gaan naar de oogarts en het betalen van veel geld om een ​​paar van de "lezers" te krijgen is voorbij, dankzij de beschikbaarheid van een leesbril in de meeste afdeling, kantoorbenodigdheden en drogisterijen.

Instructies

•  Winkel voor een leesbril als je goed uitgerust. Vermoeide ogen moeten harder werken en kon het vergrootglas kracht van leesbril scheef. Je hoeft niet echt nodig een andere persoon om u te helpen beslissen welke frames zien er het beste, omdat je niet zal dragen uw lezers de hele tijd. De spiegel die op het rek moet u helpen de juiste vorm en kader te bepalen.

•  Sta met je gezicht op ongeveer 2 meter van geschreven woorden. Er kan een oog grafiek om u te begeleiden zijn, of u kunt pick-up een tijdschrift of iets dat woorden heeft geschreven. Zwakke leesbril worden met een 1,0 of 1,25 medium glazen zijn 1,5 tot 2,5, en sterke glazen zijn 2,75 en hoger. Kies de lens, dat maakt het schrijven van de duidelijkste op de afstand die je normaal zou lezen.

•  Kies een bril die je gezicht goed passen. Ze moeten comfortabel op je neus krijgt, moet u in staat om neer te kijken op de grond zonder ze glijden van je gezicht, en het frame moet stevig aanvoelen in uw handen. Leesbril daadwerkelijk zal krijgen moeilijker gebruik dan een bril die worden gedragen de hele tijd, omdat ze af worden genomen en op vaak.

Hints

  • Misschien vindt u dat u een kracht voor normaal lezen en een hogere sterkte voor kleine projecten, zoals handwerk nodig. Leesbril zijn meestal goedkoop, dus je kan vinden het kopen van meerdere paren en zorgen dat ze waar u ze nodig heeft (naast het bed, op de computer, op je bureau) bespaart een hoop tijd en frustratie.