Hoe maak je een Kneuzing Help op het gezicht Heal Quickly

Hoe maak je een Kneuzing Help op het gezicht Heal Quickly

De Mayo Clinic stelt dat blauwe plekken optreden wanneer de bloedvaten zijn gebroken in de buurt van het oppervlak van uw huid. Dit zorgt ervoor dat wat bloed te lekken in de weefsels onder de huid, waardoor een zwarte en blauwe kleur. Vrouwen blauwe plekken makkelijker dan mannen, volgens WebMD. Als je een blauwe plek op je gezicht, niet verbergen voor de wereld. Er zijn methoden om te helpen een blauwe plek op het gezicht genezen snel.

Instructies

•  Breng een koud kompres op het gekneusde gebied van het gezicht. De koude helpt bij de bloedstolling ontsnappen naar het omringende weefsel, meldt Sheryl Clark, MD. De blauwe plek zal kleiner en minder ernstig zijn. U moet een kompres zodra je gekneusd worden toegepast. Houd op het gebied gedurende 20 minuten. Herhaal dit om de twee uur.

•  Zet de warmte op het gekneusde gebied. Gebruik de koelmethode voor 24 uur. Breng vervolgens een washandje gedrenkt in heet water om het gekneusde gebied. Dr Clark stelt dat warmte kan het openstellen van de bloedvaten, waardoor ze sneller te ontdoen van vocht en bloed cellen te krijgen. Breng de warmte voor 20 minuten drie keer per dag.

•  Breng arnica olie of gel op de blauwe plek. WebMD stelt dat arnica kan verminderen zwelling en zelfs pijn te verminderen. Arnica is verkrijgbaar bij de meeste natuurvoedingswinkels. Volg de aanwijzingen op de verpakking.

•  Gebruik een vitamine K-crème. Kijk voor een over-the-counter room en volg de aanwijzingen op de verpakking. Vitamine K wordt gebruikt na een operatie te versnellen het proces van het herstel van de huid en het verminderen van blauwe plekken en zwellingen, meldt WebMD.

•  Breng toverhazelaar om de blauwe plekken. Toverhazelaar bevat chemische stoffen genaamd tannines, die volgens WebMD, kan de zwelling te verminderen, genezen beschadigde huid en zelfs bacteriën te bestrijden. Volg de aanwijzingen op de verpakking voor de toepassing instructies.

Hints

  • Om te voorkomen dat blauwe plekken gebeurt, gebruik dan een vitamine C crème op het gezicht. Dr William Bergfeld stelt dat vitamine C crème kan helpen bij de wederopbouw van collageen in de huid, waardoor het minder waarschijnlijk blauwe plek.