Hoe maak je een Kliniek voor methadonbehandeling zoeken

Methadon, een synthetisch opioïde, wordt vaak gebruikt bij de behandeling van heroïne in gecontroleerde hoeveelheden. Volgens de International Program van National Institute on Drug Abuse, is methadon is effectief gevonden in de Verenigde Staten bij de behandeling van heroïne, maar het kan ook heel verslavend zijn als het gebruik ervan niet gecontroleerd wordt overgelaten. Als u of een dierbare te maken heeft met een zware verslaving, kan het nodig zijn de behandeling te vinden in een kliniek. Vinden van een eenvoudig, hoewel het probleem toe moeilijk.

Instructies

•  Check out websites specifiek gewijd aan notering methadonbehandeling klinieken. Zie de bronnen hieronder voor slechts een paar van de sites geheel gewijd aan een opsomming van de klinieken. Eenmaal daar, vind uw staat en de dichtstbijzijnde stad voor een overzicht van klinieken in uw buurt.

•  Bel een lokale tak van Narcotics Anonymous. Als u een methadon-kliniek niet kunnen vinden, zoeken naar een nabijgelegen Narcotics Anonymous vergadering. De aanwezigen op de vergadering kan je een goed gevoel van wat opties zijn in uw regio, alsmede alle persoonlijke ervaringen die ze hebben gehad met de specifieke kliniek. Zie hieronder de middelen om een ​​Narcotics Anonymous bijeenkomst in uw buurt te vinden.

•  Controleer uw telefoonboek. Terwijl schijnbaar voor de hand liggende, het telefoonboek wordt vaak over het hoofd gezien in het voordeel van het internet. Controleer onder de rubriek "drug treatment" van de gele pagina's.

•  Praat met een arts of kliniek. Als de verzekering is een probleem, de meeste steden bieden gratis gezondheidskliniek uur waarin je kunt spreken met een arts. Deze artsen omgaan met alle soorten van algemene gezondheidsproblemen, waaronder verslaving, en zal waarschijnlijk in staat zijn om u te helpen een methadonbehandeling kliniek in uw buurt te vinden.

Hints

  • Aangezien methadon is een gereguleerde stof, zal de kliniek waar u de behandeling zal trachten waarschijnlijk een set van eisen waaraan u moet voldoen alvorens te worden toegelaten. Zie de bronnen hieronder voor een overzicht van deze eisen.