Hoe maak je een kleinere taille Krijg

Hoe maak je een kleinere taille Krijg

Een platte buik is een begeerde ding. Het is een teken van een goede gezondheid. Niet alleen dat, een kleinere taille vermindert uw risico op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Het verkrijgen van een kleinere taille houdt verschillende dingen. Niet alleen betekent het meer bewegen, maar het betekent ook kijken naar uw dieet ook. Sommige mensen van nature gewicht te dragen in dat gebied, waardoor het moeilijker zal maken.

Instructies

•  Voer een full-body krachttraining routine twee keer per week. Volgens de American Journal of Clinical Nutrition, vrouwen die een full-body krachttraining workout doen twee keer per week te verbranden meer vet uit hun taille dan degenen die dat niet doen. Omvatten oefeningen die de buikspieren te richten zoals standaard crunches en schuine crunches.

•  Oefening met behulp van een ligfiets hometrainer twee tot drie keer per week. Gebruik het vaker als je een gevorderde sporter. De ligfiets richt zich op de onderste buikspieren.

•  Meet uw voedsel. Dieet maakt een groot deel van het verliezen van gewicht en een kleinere taille. Het is moeilijk om grootte van de porties en calorieën te berekenen zonder een gewicht van uw voedsel. Begin met het meten van al uw voedsel met behulp van een voedingsmiddel schaal. Na een tijdje, moet u in staat om in te schatten portiegrootte.

•  Train je taille met een stabiliteit bal. Volgens de Journal of Strength en Conditioning, gaan je meer spieren door het doen van crunches op de bal dan het doen van standaard crunches.

Hints

  • Neem contact op met een arts voordat u een dieet of fitness programma.