Hoe maak je een kind van bedplassen Stop

Hoe maak je een kind van bedplassen Stop

Bedplassen, ook wel bekend als 's nachts bedplassen, kan een zeer frustrerend en pijnlijk probleem zijn voor zowel kinderen als ouders. De meeste kinderen zouden bedplassen te stoppen op hun eigen als ze konden, maar meestal de hulp van hun ouders en de dokter nodig. Het is belangrijk om de situatie rustig te benaderen, rekening houdend met wat is de ontwikkeling passende voor de leeftijd van uw kind, maar ook het uitsluiten van eventuele medische oorzaken voor bedplassen. Lees verder om meer over hoe je een kind te stoppen van het bedplassen te leren.

Instructies

Identificeer Oorzaken van bedplassen

•  Neem een gedetailleerde familiegeschiedenis. Bedplassen heeft een genetisch bepaalde neiging. Onderzoek heeft aangetoond dat als ouder van een kind had moeite met nachtelijke enuresis, hij heeft een 40 procent kans op het hebben van hetzelfde probleem. De statistieken springen naar 70 procent als zijn beide ouders in bed plassen als kinderen.

•  Neem contact op met uw arts om te zien of uw kind een kleine blaas, die niet genoeg is ontwikkeld om 's nachts urine bevatten kunnen hebben. Soms zenuwen verbonden aan de blaas ook langzamer ontwikkelen zodat een kind niet in staat om de sensatie herkennen van een volle blaas terwijl hij slaapt.

•  Vraag om een bloedonderzoek uit te sluiten de mogelijkheid van diabetes en om te bevestigen dat uw kind is het produceren van een voldoende hoeveelheid van ADH (anti-diuretisch hormoon) om de productie van urine vertragen tijdens de nacht.

Stop Bedplassen

•  eventuele medische problemen die kunnen worden veroorzaakt bedplassen Treat. Samen met diabetes, zijn er andere medische problemen zoals urineweginfecties, chronische constipatie en slaapapneu die zijn geassocieerd met nachtelijke enuresis.

•  Verminder stress die kunnen bijdragen aan het probleem van je kind. Hoewel sommige stress, zoals verandering in het leven omstandigheden, onvermijdelijk is, kunt u de stress veroorzaakt door het probleem door het niet maken van een kind zich onnodig schamen of schuldig te verminderen. Het is misschien moeilijk, maar probeer pragmatisch over de situatie te zijn en niet te straffen je kind voor bedplassen - het is onwaarschijnlijk dat het binnen haar controle.

•  Vraag uw kind om meer te drinken tijdens de dag om zijn blaas te trainen om meer urine op te houden. Niet beperken zijn vochtinname voor het slapen gaan, maar toch het geval, te verminderen zijn de inname van cafeïne in de avond. Cafeïne is een natuurlijk diureticum dat maakt het nog moeilijker om de controle over de blaas.

•  Deal met de praktische zaken van bedplassen door waterdichte matrashoezen en het verstrekken van uw kind met wegwerp ondergoed. Moedig hem aan om u te helpen ontdoen van zijn bed van natte beddengoed en breng ze naar de wasruimte. Het doel is om de situatie als materie-of-feit mogelijk te maken.

•  Maak een duidelijke en zichtbare pad naar de badkamer. Zet een nacht licht in de kamer van uw kind, maar ook in de badkamer, zodat ze kan het gemakkelijk vinden tijdens de nacht. Dit is vooral handig als je kind bang om naar het toilet omdat het donker kan zijn.

•  Breng je kind naar de wc voordat je naar bed voor de nacht. Dit kan betekenen dat u een-half slapende kind te dragen naar de badkamer en zet hem op het toilet. Het is misschien niet helemaal stoppen met bedplassen incidenten, maar het zal helpen bij het trainen blaas van uw kind op het toilet vrij te geven tijdens de nacht.

•  Probeer een beloning grafiek met kinderen die oud genoeg zijn om het verschil tussen de beloning en straf te begrijpen. Kies kleine maar betekenisvolle beloningen die verdiend kan worden na een bepaald aantal droge ochtend. Begin met een zeer lage drempel voor succes, misschien twee droge ochtend van de zeven, en bouw je weg langzaam omhoog naarmate hij meer succes.

Hints

  • Het is een zeldzame geval dat bedplassen wordt veroorzaakt door een anatomische afwijking. Echter, het is de moeite waard om de kinderarts van uw kind om uit te sluiten.