Hoe maak je een kind uit het ontwikkelen van diabetes voorkomen

Hoe maak je een kind uit het ontwikkelen van diabetes voorkomen

Type 2 diabetes bij kinderen komt steeds vaker voor. Diabetes, in kinderen en volwassenen, is te voorkomen. Het onderwijzen van een kind goede eetgewoonten en een gezonde levensstijl is een onderdeel van de preventie. Het handhaven van een gezond gewicht, een goed dieet en lichaamsbeweging zijn allemaal gunstig.

Instructies

•  Stimuleer je kind om minstens 30 minuten per dag te oefenen. Oefening zal u helpen een gezond gewicht te behouden. Het zal behouden spieren massa en vet verlies. Het helpt ook de kinderen beter slapen.

•  Monitor inname van frisdrank en snacks van het kind. Deze voedingsmiddelen zijn geladen met suiker, zout en bewaarmiddelen. Op een dagelijkse basis, dit stelt slechte eetgewoonten en voegt lege calorieën, waardoor het risico van diabetes.

•  Serveer je kind gezonde snacks. Bied ze vers fruit en rauwe groenten voor snacks. Ongezoet sap, melk en water zijn beter dan veel suiker sappen, frisdranken en energiedranken.

•  Leer uw kind het belang van een gezonde voeding, met name met betrekking tot de preventie van diabetes. Leg hen het risico van verkeerde voeding en een sedentaire levensstijl. Zelfs de kleinste kinderen kunnen dit begrijpen wanneer legde hen op hun niveau.

•  goede voorbeeld geven. Het eten van gezond en actief zal zelf het goede voorbeeld geven. Kinderen imiteren wat volwassenen doen. Als ze je zien het eten van gezonde snacks van wortelen en selderij stokken in plaats van chips, zullen ze willen om hetzelfde te doen.

Hints

  • Betrek je kind in maaltijd planning. Laat ze het uitzoeken van voedingsmiddelen en gerechten die zij genieten. Dit krijgt ze betrokken bij het proces en leert hen hoe ze gezonde keuzes te maken.
  • Laat uw kind schrijft het boodschappenlijstje voor u. Ga over de lijst met hen. Beslis samen welke gezonde keuzes zijn en welke niet.
  • Moedig je kind aan een teamsport mee. Dit helpt hen te bewegen, en ze leren nieuwe vaardigheden met vrienden op een georganiseerde manier. Zwemmen, gymnastiek en dans zijn ook goede activiteiten om kinderen die betrokken zijn bij krijgen.