Hoe maak je een kind met een Global OntwikkelingsVertraging Teach

Het opleiden van een kind met een wereldwijde vertraging in de ontwikkeling kan een unieke en complexe uitdaging. Een kind is geclassificeerd als het hebben van een vertraging in de ontwikkeling, toen hij er niet in slaagt om een ​​van de mijlpalen in de ontwikkeling te bereiken tijdens zijn kinderjaren. Kinderen kunnen vertragingen optreden in een verscheidenheid van gebieden, waaronder spraak en taal, motor, fijne motoriek, of persoonlijk en sociaal. Als een kind vertoont vertraging in meer dan één van deze gebieden, wordt hij gecategoriseerd als een globale ontwikkelingsachterstand. Kinderen met een globale ontwikkelingsachterstand vertonen vaak beperkte mentale functioneren en slechte communicatie vaardigheden. Het bereiken van deze kinderen, samen met het opleiden van hen kan heel moeilijk zijn en zal belangrijke educatieve wijzigingen vereisen.

Instructies

•  Zie en test het kind. Ongeacht hoe duidelijk beperkt een kind kan zijn, worden uw handen en voeten gebonden als opvoeder tot dat kind officieel is geïdentificeerd als het hebben van een wereldwijde vertraging in de ontwikkeling. Zodra een kind is geïdentificeerd als lijdend aan een kwalificerende handicap, heeft hij recht op speciaal onderwijs diensten zoals beschreven in de Individuals with Disabilities Act van 1997.

•  Bepaal minst beperkende omgeving. Nadat een kind is geïdentificeerd als het hebben van een wereldwijde vertraging in de ontwikkeling, het speciaal onderwijs team moet de minst beperkende omgeving te bepalen. De minst beperkende omgeving is de educatieve setting waarin het kind krijgt de benodigde aanpassingen aan succes in een omgeving die zo lijkt op niet-gehandicapte leeftijdsgenoten als zijn handicap biedt waarborgen. Afhankelijk van het type en de ernst van de wereldwijde vertraging in de ontwikkeling, kan een kind moet worden opgevoed in een op zichzelf staand speciaal onderwijs klas.

•  Ontwikkelen van een handelingsplan. Alle kinderen die zijn geïdentificeerd als het hebben van een handicap hebben recht op een handelingsplan of een geïndividualiseerd educatieprogramma. Dit plan is gemaakt met de specifieke sterke en zwakke punten van het kind in het achterhoofd. Een handelingsplan is op maat gemaakt voor elke student en schrijft een passende opleiding cursus voor de student, rekening houdend met welke gebieden van functioneren wereldwijde vertraging in de ontwikkeling van het kind het belangrijkst impacts. In een handelingsplan, zal het speciaal onderwijs team passende doelstellingen en doelen te schetsen voor het kind en maak een plan om die doelen te bereiken.

•  Breng de gewenste educatieve accommodaties. Elk kind lijdt globale ontwikkelingsachterstand op een andere wijze. Sommige kinderen zijn arm communicators terwijl anderen communiceren prima. Vanwege de ernstige variantie in de mate van impact en de vaardigheden bewerkstelligd door globale ontwikkelingsachterstand, elk kind verschillende accommodaties nodig. Accommodaties kunnen onder meer het verlagen van het niveau van groep van het werk van een kind, waardoor voor langere tijd van beproeving, of het verstrekken van een elektronisch apparaat om hen te helpen met taken zoals het schrijven. Het speciaal onderwijs team zal selecteren en implementeren van geschikte accommodaties om een ​​kind te helpen met een wereldwijde vertraging in de ontwikkeling. Deze accommodaties zullen ervoor zorgen dat het kind wordt uitgedaagd, waardoor nog altijd hem zoveel studievoortgang als zijn handicap zal toestaan.

Hints

  • Vroegtijdige interventie is ongelooflijk behulpzaam bij de behandeling van de wereldwijde vertraging in de ontwikkeling. Als u het gevoel dat uw kind op ontwikkelingsgebied kan worden vertraagd, wacht niet tot de school tijd om hulp te zoeken. Vroege diagnose en behandeling kan enorm handig zijn als het eerder het probleem wordt aangepakt hoe succesvoller de behandeling is.