Hoe maak je een kind met een Braken Phobia Help

Angst voor braken is een fobie dat veel kinderen te ontwikkelen. Hoewel het moeilijk de exacte oorzaak van braken fobie een kind vast kan zijn, is het belangrijk om een ​​kind te helpen met braken fobie zo snel mogelijk. Als een braken fobie is toegestaan ​​om te versterken kan het ertoe leiden dat uw kind te missen op vele leuke activiteiten en evenementen in heel haar leven.

Instructies

•  Wees geduldig en kalm wanneer de fobie zich aandient. In veel gevallen braken fobie wordt geactiveerd door een angst geassocieerd met de handeling van het braken. Luid, angstig, hysterisch, of boos op een kind zal alleen toe te voegen aan de negatieve associatie die het kind heeft ontwikkeld met braken. In plaats daarvan, gerust te stellen uw kind en altijd proberen om hem ervan te overtuigen dat het braken is natuurlijk.

•  Kijk voor voedsel of activiteit te vermijden. Veel kinderen zullen beginnen om geen voedsel of activiteit die zij associëren met misselijkheid of braken te voorkomen. Kijken naar je kind en te merken toen ze vermijdt iets zal u helpen inzicht te krijgen in wat er kan haar braken fobie hebben geïnstigeerd krijgen.

•  Raadpleeg uw huisarts als geduld en geruststelling niet helpen verlichten angst van je kind. De huisarts is meestal de beste persoon met betrekking tot de manier waarop uw familie heeft het braken fobie behandeld en wat je gelooft kan het veroorzaakt hebben om te spreken. Een arts zal in staat zijn om professionele behandelmethoden, waaronder therapie sessies om de fobie te pakken suggereren. Het is uiterst belangrijk om professionele hulp te zoeken zo snel mogelijk te helpen verhogen de kans op genezing van het kind van zijn fobie.

Hints

  • Probeer niet om een ​​kind te behandelen met behulp van anti-misselijkheid medicijn aangezien dit gaat niet rechtstreeks in de fobie.