Hoe maak je een kind met ADHD Tutor

Hoe maak je een kind met ADHD Tutor

School is al moeilijk genoeg voor kinderen, zonder dat het extra druk en afleiding dat het omgaan met ADHD veroorzaakt hen en de leraar. Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ook wel bekend als ADHD, is een veel voorkomende gedragsstoornis dat jongens drie keer treft vaker dan meisjes. Kinderen met ADHD zijn gevoelig om te handelen zonder na te denken, worden hyperactief en hebben moeite zich te concentreren. Die symptomen maken het onderwijs ADHD studenten stressvolle op zijn zachtst gezegd. Maar er zijn manieren om een ​​kind dat lijdt aan ADHD, dat zal hem helpen omgaan met de aandoening en hem uit te glijden achter bij de rest van de klas tutor.

Instructies

•  markeerstiften toevoegen in uw leermiddelen. ADHD-kinderen zijn erg rechter brein en visuele. Met behulp van heldere gekleurde markeerstiften zal helpen om hun focus op de taak bij de hand.

•  Organiseren van het kind bureau en papieren. ADHD studenten worden vaak geconfronteerd met desorganisatie. Maak een systeem met behulp van kleur coördinatie. Bijvoorbeeld, houdt al haar wiskunde opdrachten en papers in een rode bindmiddel en rode mappen, al haar geschiedenis items in een blauwe bindmiddel, en ga zo maar door. Haar in staat stellen om input van haar eigen ideeën en suggesties over hoe om alles te regelen.

•  disciplineren Nooit ADHD gedrag, zoals het niet focussen of steeds hyperactief. In plaats daarvan, bieden het kind manieren van omgaan met impulsieve neigingen, zoals het nemen van kleine pauzes tussen opdrachten en taken. Hem in staat om op te staan ​​uit zijn stoel en bewegen.

•  Stimuleer het kind om betrokken te raken in een sport geworden. ADHD kinderen gedijen in een drukke omgeving. Deelnemen aan een naschoolse activiteit, zoals een sport-team zal hen helpen om energie te verbranden, terwijl het verbeteren van hun sociale vaardigheden.

•  Houd de student uit de buurt van afleidende gebieden zoals deuren en ramen. Dit zal de kans van het kind steeds gericht op andere dingen naast het werk bij de hand te minimaliseren.

•  Houd de communicatielijnen open met de ouders. Informeer de ouders van de prestaties en mislukkingen van het kind. Proberen om de ouders aan te moedigen om de lesmethoden te nemen thuis om de stroom van de stabiliteit te houden van school naar huis.

Hints

  • Houd een positieve, maar stevige toon met het kind.