Hoe maak je een kind met ADHD helpen bij het organiseren Schoolwerk

Hoe maak je een kind met ADHD helpen bij het organiseren Schoolwerk

Kinderen met aandachtsstoornissen hebben problemen met het bijwonen van taken, met name taken die betrokken zijn bij de school. Het onderwijs van uw kind hoe u schoolmateriaal te houden en werk georganiseerd kan leiden tot belangrijke organisatorische strategieën die een leven lang meegaan.

Instructies

•  Koop een goede rugzak. Zorg voor uw kind met een grote rugzak met veel opbergmogelijkheden. Label de binnenkant van de zakken met behulp van een permanente zwarte marker met de naam van de items die thuishoort in de pocket. Maak een specifiek vak voor schrijfgerei, papierwerk en folders, boeken en brieven van school naar huis en vice versa.

•  Kleur-code onderwerp materialen. Laat uw kind kiezen voor de kleuren en het gebruik van verschillende kleuren mappen voor elk onderwerp. Coördineren van de materialen die verder gaan met het onderwerp aan de map aan te passen. Koop gekleurde tape en markeer elke overeenkomstige tekst boek en gebruik gekleurde labels of stickers op een huiswerk werkbladen te zetten. Koop gekleurde index kaarten voor uw kind om speciale instructies voor verschillende onderwerpen te schrijven.

•  Leer je kind om alle soorten werk en huiswerkopdrachten in de kleurgecodeerde mappen te houden.

•  Controleer huiswerk elke nacht. Het opzetten van een huiswerk tijd en in overeenstemming zijn met het. Als uw kind moeite heeft met het onthouden van wat de opdrachten zijn, werken aan een systeem met de docent waarin hij of zij schrijft opdrachten in een logboek voor u om te controleren en dagelijks te ondertekenen. Als uw kind vergeet om materialen mee naar huis nemen, vraag dan een tweede set voor u om thuis te houden.

•  Organiseer huiswerk voordat u begint. Bekijk al het huiswerk met uw kind en het organiseren van de moeilijkst te gemakkelijkste. Schatten hoe lang het zal duren om taken en plan te voltooien voor een paar pauzes wanneer je kind kan een snack of kijken naar een favoriete tv-programma.

•  Maak een huiswerk-centrum in uw huis. Kinderen met aandachtsstoornissen presteren het beste in goed verlichte stille gebieden met zeer weinig afleiding. Voorraad van de huiswerk met pennen, potloden, puntenslijpers, scharen, lijm - alles wat uw kind kan nodig zijn om huiswerk te voltooien. Bereid van tevoren om onnodige onderbrekingen te verminderen.

•  Wijs een boekentas plek. Wanneer uw kind klaar is met huiswerk zet de boekentas in de boekentas plek elke nacht. Wanneer uw kind voor de school verlaat de volgende ochtend, zal de zak er altijd zijn.

•  Verblijf in constante communicatie met de leerkracht van uw kind. Teacher's hebben niet altijd de tijd en energie om te bellen de ouders en soms wachten tot het laatste moment om de ouders op de hoogte van de problemen. Verzoek wekelijkse of maandelijkse voortgangsrapportages. Help de leraar maakt het voortgangsrapport om te controleren of de items die u zorgen over te maken zijn in het verslag.

Hints

  • Zet opzij prive-tijd voor u en uw kind naar de mening van uw kind af te leiden van de school.
  • Maak een huiswerk of gedrag grafiek. Vestigen beloningen en gevolgen voor de voltooiing van het werk of positief gedrag.
  • Zoek een ouder support groep om ideeën te delen en frustraties ventileren.
  • Vind informatie over hoe je effectief ouder je ADD of ADHD kind als je extreme frustratie ervaren.