Hoe maak je een kind kan Heb Vision problemen te herkennen

Volgens de ontwikkeling van het kind deskundigen, hoe goed een kind presteert op school is vaak gekoppeld aan de visie van een kind. Opvoeders eens dat oogproblemen vermogen van een kind om te leren kunnen beïnvloeden. De Amerikaanse Optometric Association beveelt aan dat ouders kinderen voor ogen regelmatig examens af te nemen. Opsporing en behandeling van oogproblemen vroegtijdig kan vaak voorkomen dat permanent gezichtsverlies. Kijk voor deze tekenen dat uw kind kan hebben moeite om te zien en moet worden geëvalueerd door een oogarts.

Instructies

•  wrijft ogen voortdurend. Dit kan een teken zijn van vermoeidheid van de ogen zijn.

•  Lijkt gevoelig voor licht. Vaak zal een kind een oog dichtknijpen wanneer buiten in fel zonlicht.

•  Verschijnt overdreven onhandig. Hoewel sommige onhandigheid is normaal voor jonge kinderen, als je je zorgen dat de neiging van je kind te struikelen en bump in dingen verbetert niet, overleg dan met uw kinderarts.

•  kantelt zijn hoofd naar een kant om beter te kunnen zien. Een kind kan ervaren dubbel zien als we kijken naar beneden.

•  Klaagt vaak over hoofdpijn of misselijkheid. Een kind dat is verziend of heeft wazig zien kunnen deze symptomen ervaart.

•  Loenst of sluit een oog bij het ​​lezen of televisie kijken. Dit is meestal een teken dat een kind slechter gezichtsvermogen in één oog. Zitten te dicht bij de televisie kan een teken zijn dat een kind is bijziend zijn.

•  Toont slechte hand-oog coördinatie. Vision problemen zijn een veel voorkomende oorzaak. Een van de eerste tekenen dat uw peuter een visuele handicap die bijdragen aan een slechte hand-oog coördinatie kan hebben, is een onvermogen om te blijven binnen de lijnen bij het inkleuren van een foto.

•  Mist concentratie, vooral bij het ​​lezen of huiswerk. Als handschrift van uw kind gaat ofwel bergop of bergaf, of als ze moeite heeft met het kopiëren van een boek op papier, het probleem kan zijn met visie, niet een korte aandachtsspanne.