Hoe maak je een Kind Calm Met behulp van ADHD Natuurlijke Remedies

Hoe maak je een Kind Calm Met behulp van ADHD Natuurlijke Remedies

Een hyperactief kind kan kalmte en duurzame vrede te vinden met de hulp van ADHD natuurlijke remedies. Meer ouders kiezen ervoor om de symptomen van hun kinderen op natuurlijke wijze te behandelen. Dit komt door de groeiende bezorgdheid betreffende potentieel gevaarlijke bijwerkingen van geneesmiddelen. Hier zijn enkele suggesties.

Instructies

•  Plan een goed dieet voor uw kind. Eiwit is een van de beste ADHD natuurlijke remedies. Onderzoek suggereert dat eiwit zorgt ervoor dat de hersenen om meer norephrine en dopamine produceren. Dit zijn natuurlijke chemische stoffen die een persoon verblijf alert te helpen en gefocust. Voor de beste resultaten een kind dagelijkse inname van eiwit moet ongeveer 30 gram. Eiwit wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals gevogelte, mager vlees, eieren, zuivel en sojamelk. Vis is een ander voedsel dat kan uw kind helpen gefocust blijven. Vis bevat omega-3 vetzuren, die gezond functioneren van de hersenen te ondersteunen. Lijnzaadolie is ook rijk aan omega-w vetzuren.

•  Controleer uw kind voor voedselallergieën. Soms is het creëren van ADHD natuurlijke remedies kan zo simpel zijn als het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen uit het dieet van uw kind. Als u merkt dat uw kind wordt steeds overactief na het eten van bepaalde voedingsmiddelen, kies dan niet deze voedingsmiddelen te geven aan uw kind. Zie wat er gebeurt als je tarwe en andere geraffineerde koolhydraten uit het dieet van uw kind voor meerdere dagen. Deze voedingsmiddelen leiden tot een aantal kinderen om hyper geworden Vervang ze met bruine rijst, haver en rogge brood. Beperk de inname van junk food van uw kind. Laten we het gedrag van uw kind uw gids zijn bij het bepalen welke voedingsmiddelen van invloed zijn op zijn of haar gedrag.

•  Zorg ervoor dat uw kind krijgt voldoende vitaminen en voedingsstoffen. Deze zijn zeer belangrijk ADHD natuurlijke remedies. Een tekort aan vitamine B en antioxidanten kan mentale helderheid te verminderen en maken het moeilijk om zich te concentreren. Wetenschappelijke studies suggereren dat een tekort aan zink problemen met het geheugen en ijzertekort kan veroorzaken kan een persoon aandachtsspanne verkorten.

•  Geef uw kind kruiden om gezond functioneren van de hersenen te ondersteunen. Ginkgo biloba is een van de meest effectieve ADHD natuurlijke remedies. Het helpt om meer bloed stroomt naar de hersenen. Het verhoogt ook de niveaus van neurotransmitters. Dientengevolge, de hersenen kan beter concentreren. Kunt u vinden dat de voordelen van dit kruid zijn permanent en daarom kan je om het te geven aan uw kind op een permanente basis. Gotu Kola, ook wel bekend als Centella asiatica, verbetert de algehele functioneren van de hersenen. Het vermindert angst en verbetert het geheugen. Onderzoek suggereert dat dit kruid ook bevordert een goede bloedsomloop omdat het de bloedtoevoer naar de hersenen. Siberische ginseng stimuleert de hersenen van nature. Daarbij verbetert concentratie. Siberische ginseng controleert ook de hoeveelheid energie die vrijkomt in het lichaam.

•  Gebruik bemiddeling om de symptomen van uw kind te verminderen. Verschillende studies suggereren dat transcendente meditatie het vermogen van kinderen met ADHD om stress om te gaan kan verbeteren, meer helder denken, en rustig blijven. Dit is misschien wel een van de meer efficiënte ADHD natuurlijke remedies, omdat een persoon het overal kan doen, en er is geen gevaar van meer dan doen. Onderzoekers zeggen slechts 10 minuten meditatie tweemaal per dag is genoeg om veranderingen in de hersenen die de symptomen van ADHD verminderen veroorzaken. In feite, een studie gefinancierd door het Instituut voor de communautaire Verrijking en de Abramson Family Foundation vond dat na het beoefenen van transcendente meditatie voor zes maanden, is het mogelijk voor een kind met ADHD om hetzelfde vermogen om te focussen als ieder ander kind. Houd in gedachten dat, terwijl meditatie is krachtig, kan het een tijdje duren om resultaten te merken. Dus het is belangrijk aan de stok met het.