Hoe maak je een Kiespijn at Home Treat

Hoe maak je een Kiespijn at Home Treat

Iedereen die ooit heeft geleden kiespijn weet precies hoe het uw normale dagelijkse activiteiten kunnen stoppen in hun stukken. Plotseling, kauwen, drinken en het leven in het algemeen moeilijk en ongemakkelijk. Helaas, te wachten op een afspraak bij de tandarts kan lijken als een leven, maar een paar home remedies kunnen helpen om de pijn te behandelen terwijl u wacht.

Instructies

•  Rub kruidnagelolie op de tand en het omringende tandvlees of gewoon kauwen op een kruidnagel. Kruidnagel heeft niet alleen het vermogen om pijn te verminderen, is het ook antiseptische, waardoor nieuwe uitbraken die kiespijn veroorzaakt voorkomen.

•  Chew knoflook drie keer per dag. Terwijl je de meest verse adem niet in de buurt hebben, knoflook helpt om de pijn te stoppen en te doden bacteriën. Hoewel het zal niet verbeteren van de smaak, dan kunt u ook geplette knoflook met Epsom zout en pindakaas te mengen en vervolgens op het mengsel rond de tand. Laat de pasta voor minstens 30 minuten instellen.

•  Gebruik een beter smakende huis remedie om kiespijn te behandelen, het plaatsen van een paar druppels vanille-extract op de pijnlijke plek zo vaak als nodig is gedurende de dag. Terwijl vanille zal niet helpen om een ​​infectie te stoppen, zal het u helpen om de pijn te beheren.

•  Leg een stuk ijs op de zijkant van je mond getroffen door de kiespijn. Terwijl het ijs pijn kan verhogen, afhankelijk van de oorzaak en de aard van de kiespijn, zal het ijs te verdoven en vermindert pijn en zwelling als gevolg van infectie.

•  Meng 30 druppels pepermunt essentiële olie in 1/4 kopje water en het gebruik als mondspoeling, zwiepende in je mond voor minstens 30 seconden, drie keer per dag. Pepermunt is een anti-inflammatoire en een antiseptische en zal helpen om pijn te verminderen bij het elimineren infectie.