Hoe maak je een kalmerend middel Kruidenthee maken

Hoe maak je een kalmerend middel Kruidenthee maken

Veel mensen zijn het maken van de shift te onderzoeken en gebruik maken van alternatieve medische behandeling in plaats van een bezoek van hun lokale arts en betalen de exorbitante prijzen voor behandelingen die slechts marginaal werken. Deze generatie heeft gemaakt Prozac en Valium gebruiken, zoals popping kauwgomballen bij de eerste tekenen van angst. Hier is een natuurlijke thee gemaakt met kruiden die kalmerend effect hebben en de neiging om een ​​gevoel van rust in hun kielzog mee.

Instructies

•  Selecteer de kruiden die je wilt gebruiken voor je thee. Een deel van deze selectie zal te maken hebben met de werking van het kruid en een deel zal afhangen van uw persoonlijke smaak. De kruiden die een kalmerend, rustgevend effect en werkzaamheden ter bestrijding van nervositeit hebben zijn: bugleweed, kattenkruid, kamille, moederkruid, hop, Mullien, passiebloem, pepermunt, glidkruid, valeriaan en verhena. Dit zijn de belangrijkste bestanddelen van de thee die je zal maken.

•  Kies het kruid dat je wilt gebruiken als aroma aan de thee. De kruiden die goed werken voor dit zijn: piment, anijs, karwij, kardemom, kaneel, kruidnagel, koriander, gember, citroenschil, sinaasappelschil en vanille boon. Welke een of meer van deze die u kiest zal een persoonlijke smaak zijn.

•  Bepaal de kalmerende component van de thee. Deze kruiden hebben kalmerende eigenschappen die maag-en darmproblemen te voorkomen. De kruiden die gebruikt worden zijn: arrowroot, borage, klein hoefblad, zoethout, smeerwortel, marshmallow bladeren en wortel, havermout, sassafras merg, gladde iep schors en salomonszegel wortel. De keuze van deze kan een beetje trial and error nodig om uit te vinden welke het beste werkt voor jou.

•  Meng de kruiden die u hebt gekozen in verhouding van 4 delen kruid, 1 deel smaakstoffen en 1 deel verzachtende component. Als u meer dan een kruid in een van de 3 categorieën dan het totaal van alle kruiden hebben gekozen moet 1 tl zijn. Dit bedrag is voldoende om een ​​kopje thee te maken.

•  Plaats 1 theel. van het mengsel in de bodem van een beker en voeg kokend water. Laat de kruiden te steil voor ongeveer 3 minuten en dan stam uit de kruiden en geniet van uw kopje thee.

•  Drink 1 tot 3 koppen thee per dag in een half-cup doses. Voor het beste resultaat, zal dit effect groeien met de tijd.

Hints

  • Voor het opslaan van de versheid te behouden het kruidenmengsel in een luchtdichte container en thee effectief en vers niet meer dan een kopje of twee te brouwen in een tijd te houden.
  • Als je wilt om een ​​thee te proberen met een beetje meer kracht, kunt u de kruiden koken in een afgedekte pot voor 3 tot 4 minuten en dan zeef de kruiden uit voor het drinken. Dit soort preparaat is een "afkooksel."