Hoe maak je een jonge jongen Ontvang een zet op sommige Gewicht

Hoe maak je een jonge jongen Ontvang een zet op sommige Gewicht

Als kinderen groeien, kunnen hun uiterlijk drastisch te veranderen over de tijdspanne van slechts een paar jaar. Als het gewicht van belang is, is het belangrijk om allereerst onthouden dat kinderen veel lichamelijke veranderingen ondergaan puberteit naderen en opnieuw zoals ze doorheen. Dat gezegd zijnde, de ouders van een onderweging jonge jongen aanleiding geven tot bezorgdheid voelen dat hun zoon is niet "normaal", want hij is dunner dan zijn collega's. Als dit een probleem voor je, en je hebt al een arts geraadpleegd, helpen de jongen te krijgen wat gewicht te maken van een paar levensstijl aanpassingen.

Instructies

•  Zorg ervoor dat de jonge jongen is genoeg eet. Heb hem drie grote maaltijden per dag te eten met twee grote snacks tussen de maaltijden.

•  Zorg ervoor dat de maaltijden zijn evenwichtig. Een goede manier om bij te houden is de "1-2-3" regel: een deel van alle calorieën moeten uit vet, twee delen moet worden van eiwit en drie delen --- ongeveer de helft dieet van de jongen --- moet worden van koolhydraten.

•  veel extra calorieën toe aan de maaltijden door, waaronder olijfolie, soja of eiwitpoeder, tarwekiemen, en gedroogd fruit aan gerechten. Laat uw kind drinkt volle melk bij elke maaltijd.

•  Doe de jongen op een gewichtheffen programma. Doen gewichtheffen en weerstand oefeningen twee tot drie keer per week zal helpen spiermassa op te bouwen, dat is gezonder en duurzamer dan gewoon om op gewicht door het eten.