Hoe maak je een hypnotherapeut Prijs

Hoe maak je een hypnotherapeut Prijs

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose te helpen om het onderbewustzijn in sync met de wensen van de bewuste geest gebruikt. Beoefenaars zijn van mening dat door het bereiken van die eenheid, die het ondergaan van hypnotherapie zijn in staat om sneller te bereiken van hun doelen. Vele geloven hypnotherapie kan worden gebruikt om een ​​gevarieerde lijst van aandoeningen, waaronder paniekaanvallen, fobieën en artritis pijn.

Instructies

•  Bepaal welke voorwaarde u hopen te verhelpen met hypnotherapie. Dit zal u helpen geef je je focus te beperken als je zoeken naar gekwalificeerde hypnotherapeut.

•  Zoek hypnotherapeuten in uw omgeving. Er zijn online directories die u in staat om aanbiedingen van hypnotherapeuten zien over het hele land. Een van deze map kan worden gevonden op de Nationale Raad voor Certified Clinical Hypnotherapeuten website (zie bronnen hieronder).

•  Initiëren contact. Reik uit hypnotherapeuten in uw omgeving door ze e-mails of het maken van telefoongesprekken. Zorg ervoor dat u om uit te vinden of ze hebben ervaring het behandelen van de aandoening die je hoopt te pakken. En natuurlijk vragen over de prijsstelling.

•  Maak een beslissing. Vergeet niet, soms de goedkoopste optie is niet de beste op de lange termijn. Weeg het tarief tegen factoren als ervaring en opleiding, en selecteer de therapeut het meest geschikt voor uw behoeften.

•  Geef wat gedachte aan zelf-hypnose. In zelf-hypnose, kunt u uw behandeling te nemen in uw eigen handen door hypnotiserende zelf om de gewenste resultaten te bereiken. Een primair voordeel van deze methode is dat het meer kosteneffectief dan hypnotherapie. Meer informatie over zelf-hypnose door de aankoop van "Instant Self-Hypnosis: Hoe jezelf Hypnotize met je ogen open" door Forbes Robbins Blair (zie bronnen hieronder).

Hints

  • De prijs van hypnotherapie sessies kan duur zijn. Velen hebben geleid tot veranderingen in slechts 3 sessies of minder. Echter, artsen zeggen dat er extra sessies een nog zinvol resultaat kan creëren.
  • Hypnotherapie cd's om hypnotherapie te ondersteunen zijn matig in prijs. Zij kunnen online of in hypotherapy kantoren worden gekocht.
  • Als die lijden aan ernstige symptomen zoals plotselinge zwakte, kortademigheid of pijn op de borst, probeer dan niet om uw aandoening te behandelen met behulp van hypnotherapie. Uw aandoening kan levensbedreigend zijn en moet door een arts worden behandeld.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.