Hoe maak je een Human lintworm Diagnose

Hoe maak je een Human lintworm Diagnose

Lintwormen zijn parasitaire wormen van de klasse Cestoda. De volwassen wormen zijn beperkt tot de darmen door gebrek aan een darmkanaal en absorberen voedingsstoffen direct via hun omhulsel. De larve en ingekapselde vormen kunnen andere delen van het lichaam infecteren en worden meestal als verschillende ziekten. Acht species veroorzaken significante infecties bij mensen, met Varkenslintworm de meest voorkomende. De volgende stappen helpen diagnosticeren lintworm infecties.

Instructies

•  Let lichaamssegmenten in ontlasting, wc-papier of ondergoed in gevallen van volwassen besmetting. De lintwormen kunnen ook jeuk in het rectum veroorzaken ze migreren in de darmen. Daar echter de besmetting is meestal asymptomatisch.

•  Verwacht algemene symptomen van volwassen besmetting te bestaan ​​uit vage abdominale of epigastrische pijn, anorexia, vermoeidheid, misselijkheid en gewichtsverlies.

•  Voer een onderzoek van de ontlasting. Veel lintwormen vrijgeven eieren direct in de ontlasting, maar doen dat op onregelmatige tijden dus 2-3 ontlasting zijn meestal noodzakelijk. Eieren kunnen afwezig tijdens een lintworm infectie.

•  Onderzoek de perianale gebied voor lintworm eieren. Dit kan worden gedaan met behulp van een plakband doekje en detecteert lintwormeieren in 85 tot 90 procent van de patiënten.

•  Detect tekenen van aantasting van de ingekapselde larve, ook wel bekend als cysticercosis. De cysten kan een lokale ontstekingsreactie veroorzaken als ze groeien. De meest voorkomende symptoom cysticercosevrij van het zenuwstelsel aanvallen, die voorkomen in 80 procent van de gevallen.