Hoe maak je een Huiduitslag Diagnose

Hoe maak je een Huiduitslag Diagnose

Het kan beginnen met een jeuk. Je krabben; voor je het weet, heb je een uitslag. Soms is een huiduitslag zal verschijnen zonder de jeuk. Een huiduitslag kan worden veroorzaakt door iets simpels als allergieën. Volgens de Mayo Clinic, kan een huiduitslag ook betekenen interne ziekte. Heeft u moeite met ademhalen, stoppen met lezen en bel 911.

Instructies

•  Schrijf een logboek van alle nieuwe producten, kleding of levensmiddelen die in het huis hebben gebracht in de laatste paar dagen. Als er niets nieuws, ga terug een week of twee. Vergeet niet elke nieuwe huishoudelijke schoonmaakmiddelen of wasmiddelen. Elimineer de nieuwe items totdat de uitslag wordt beter. Langzaam introduceren ze terug een voor een om de dader te vinden.

•  Inspecteer de uitslag. Als uw huid hobbels die plotseling heeft gemaakt, bel uw arts omdat dit huiduitslag kunnen zijn netelroos. Als u nog andere symptomen - zoals zwellingen in andere delen van uw lichaam of moeite met ademhalen - bel 911 of ga naar de eerste hulp onmiddellijk. Zo niet, probeer dan een antihistaminicum en een koel kompres tot ze weggaan.

•  Kijk in de spiegel. Als uw huid heeft een blozend gezicht vergezeld van kleine hobbels, misschien heb je Rosacea. Behandeling misschien niet nodig zijn voor de lichte gevallen. Praat met uw arts bij uw volgende afspraak of direct als het erger wordt.

•  Neem je temperatuur als je koortsig voelt. Als de uitslag is rood, verhoogd of blaarachtige - of als het begint op je gezicht en verspreidt zich naar beneden gepaard met koorts, spierpijn, hoesten of een zere keel - je zou mazelen of waterpokken hebben. Neem contact op met uw arts. Blijf uit de buurt van zwangere vrouwen als mazelen geboorteafwijkingen kan veroorzaken. Als koorts en huiduitslag zijn de enige symptomen, ga dan naar stap 5.

•  Controleer of de uitslag lijder is blootgesteld aan vijfde ziekte als er een koorts en een heldere rode huiduitslag over de wangen. Vijfde ziekte wordt meestal behandeld met koude geneeskunde.

•  Bel uw arts als uw overslaan uitslag is rood, maar er is geen koorts. Dit is vooral belangrijk als u onlangs een medicijn hebben genomen. Dit kan een allergische reactie op het geneesmiddel zijn als de uitslag is rood, eventueel verhoogd en is het niet jeukt. Stop niet met het innemen van de medicatie plotseling zonder te bespreken met uw arts.

Hints

  • Er zijn vaccins beschikbaar voor zowel waterpokken en mazelen. Voorkomen droge huiduitslag door het houden van uw huid gehydrateerd.
  • Probeer te voorkomen dat er krassen als dat kan leiden tot de uitslag te verspreiden.