Hoe maak je een huidafwijking Heal

Hoe maak je een huidafwijking Heal

Een huidafwijking kan een van de vele oorzaken. Enig letsel of insectenbeet kan een kook of lokale infectie veroorzaken. Soms scheren kan folliculitis, dat bestaat uit kleine, pijnlijke huidletsels veroorzaken. Laesies die komen en gaan kan worden veroorzaakt door een allergische reactie. De meest gevreesde huidproblemen zijn verschillende soorten huidkanker, waarvan sommige verspreiden en veroorzaken andere soorten kanker en dood. Zijn er verdachte laesie gecontroleerd door een arts zo snel mogelijk.

Instructies

•  Was het gebied met warm water en een antibacteriële zeep. Zorg dat er geen krassen, plukken of knijp de laesie terwijl je dit doet.

•  Pat het gebied droog met een zachte handdoek. Leg de handdoek in de was meteen, om te voorkomen dat met behulp van het weer, zoals hergebruik kan leiden tot een infectie te verspreiden.

•  Breng een over-the-counter antibiotische zalf op de laesie en een bandage van toepassing.

•  Verwijder het verband en genieten van de laesie in warm water een paar keer per dag. Dit zal helpen bij het schoon houden en kan de genezing versnellen. Zet op een schone pleister na het inweken.

•  Neem contact op met uw arts als u te zien pus, als roodheid, zwelling of pijn toeneemt of als de infectie zich uitbreidt naar iemand anders in uw familie. Je mag voorschrijven antibiotica of andere behandeling nodig hebben.

Hints

  • Als uw letsels optreden na het eten van bepaalde voedingsmiddelen of na het wijzigen van uw wasmiddel, raadpleeg dan uw arts over de mogelijkheid van een allergie.
  • Als uw huid laesie niet volledig genezen, moet het door een arts onmiddellijk. Dit is een teken van huidkanker, en uw arts kan een biopsie uit te voeren om uit te sluiten van een maligniteit.