Hoe maak je een Hottie Na de menopauze

Hoe maak je een Hottie Na de menopauze

Tijden veranderen. Mensen langer leven en op zoek naar jonger dan ze ooit tevoren. Als u naderen of in de menopauze, heb je waarschijnlijk gemerkt dat sommige veranderingen in je lichaam die het maken van je oud en onaantrekkelijk voelen. Met een beetje inspanning, kunt u nog steeds een hottie lang na de menopauze.

Instructies

•  Praat met uw arts over hormonale substitutietherapie, HRT. Sommige artsen raden HRT hun postmenopauzale patiënten helpen om enkele van de bijwerkingen van de menopauze, waaronder haaruitval en gewichtstoename tegengaan.

•  Eet een gezonde, evenwichtige voeding. Beperk de hoeveelheid junk voedsel dat je eet, en kijk uit voor high-calorie alcoholische dranken. Zelfs als je kon eten en drinken wat je wilde voor de menopauze zonder gewichtstoename, misschien vind je dat de kilo's sluipen nu als je niet je calorieën te beperken.

•  Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, met inbegrip van het gewicht-dragende oefening. Naarmate we ouder worden, verliezen we spiermassa, die doorgaans wordt vervangen door vet gewicht als we niet de wederopbouw van spierweefsel.

•  Gooi je kam weg. Naarmate we ouder worden, ons haar wordt brozer en breekt gemakkelijk. Kammen kan beschadigen en breken het haar. Het is beter om een ​​zachte borstel te gebruiken na de menopauze om te bezuinigen op haaruitval.

•  Koop kleren die goed bij je passen en je ziet eruit als een aantrekkelijke vrouw van middelbare leeftijd. Je hoeft niet te kleden als een 20-jarige om te kijken als een hottie na de menopauze.