Hoe maak je een Home Remedy Zorg voor een nierinfectie

Hoe maak je een Home Remedy Zorg voor een nierinfectie

Nier-infecties zijn zeer pijnlijk en best behandeld door een arts. Maar als je niet kunt krijgen in te zien een arts meteen, er zijn een paar dingen die je kunt doen om beter te voelen terwijl u wacht. Leer om uw nier-infectie te behandelen met een huis remedie en een beetje opluchting, terwijl je geduldig wachten op uw afspraak.

Instructies

•  Drink veel cranberry sap. Cranberry sap maakt je urine zuurder, waardoor de groei van bacteriën beperkt als gevolg van de sterk zure omgeving. Drink ten minste 16 gram per dag voor het gewenste effect. Ervoor zorgen dat het 100 procent cranberry sap en niet de "cocktail" variëteit. Fruitcocktails zitten vol suiker en gebrek aan de juiste concentratie van cranberrysap. Als cranberrysap in niet beschikbaar, neem cranberry capsules verkrijgbaar bij uw lokale gezondheid te slaan om de effecten van de nier-infectie te verlichten.

•  Drink meer water dan normaal om vaker te plassen. Tijdens een nierinfectie, moet je vaker plassen. Elke keer dat u de blaas plassen reinigt zichzelf. Frequent urineren verwijdert meer bacteriën en helpt bij het genezen van de infectie.

•  Probeer kruidentherapie. Terwijl u wacht op de standaard cursus van antibiotica die uw arts voorschrijft, probeer dan een kruiden-behandeling. Berendruif capsules hebben getoond om een ​​aantal resultaten hebben als het gaat om de behandeling van nier-infecties en zijn verkrijgbaar bij reformwinkels. Help de berendruif werk door het handhaven van een dieet vol met melk, groenten en vruchtensap.

•  Geef aromatherapie proberen. Hulp krijgen van de pijn van uw nier-infectie door het gebruik van etherische oliën. Aromatherapeut Judith Jackson suggereert weken in een warm bad van eucalyptus en sandelhout. Voeg 20 druppels van elke essentiële olie en genieten in het warme bad van tenminste 10 minuten. Plaatsvervanger tijm en jeneverbes olie als u genieten van deze geuren meer.

Hints

  • Als u een nier-infectie vermoedt, altijd op zoek naar de hulp van een medische professional. Nier-infecties zijn zeer ernstig en kan leiden tot ernstige complicaties die leiden tot ziekenhuisopname hebben.