Hoe maak je een Home Remedy Bereid je voor op een zere keel

Hoe maak je een Home Remedy Bereid je voor op een zere keel

Er zijn veel home remedies voor keelpijn, afhankelijk van welk deel van de wereld je vandaan komt. Terwijl sommige mensen kunnen niet geloven dat huismiddeltjes werken, er zijn vele anderen die zweren bij deze symptoom-verlichting technieken. Hier zijn drie huismiddeltjes voor rustgevende een zere keel.

Instructies

•  Meng een theelepel cayennepeper of Afrikaanse vogel peper met een paar gram van warm water. Gorgelen met het mengsel gedurende enkele minuten voor het slapen en bij de eerste tekenen van pijn. De peper is heet aan de smaakpapillen, maar is antimicrobiële. Met de laatste paar bedragen die u gorgelen met, slik het mengsel. Cayenne en Afrikaanse vogel peper is een grote hoest remedie ook. Om het branderig gevoel op de tong te verwijderen, eet een lepel yoghurt of pindakaas op de hotness van de peper te verwijderen.

•  Bereid een kruidenthee van zoethout, fenegriek en horehound. Breng het water aan een volledige kook en giet het vervolgens in een beker. Leg de kruiden in een inweken bal en deksel. Laat de thee steil voor 15 tot 20 minuten. Voeg een theelepel honing en drink het terwijl het nog warm is. Neem deze thee zo vaak als nodig is om de keel pijn en pijn te verlichten.

•  Voeg een snufje cayennepeper en een theelepel gemalen kaneel om een eetlepel pure rauwe honing. Meng goed en eet het dan. U mag het verspreiden op een stuk zacht brood als je wilt. De kaneel is een natuurlijk antibioticum en de honing zal de keel verzacht en dient om vacht. Neem om de paar uur als dat nodig is.