Hoe maak je een hoest met Natuurlijke Home Remedies Behandel

Hoe maak je een hoest met Natuurlijke Home Remedies Behandel

Er zijn natuurlijke, effectieve remedies voor hoest zonder de vervelende bijwerkingen van over-the-counter drugs. Deze traditionele behandelingen kunnen thuis gemaakt worden met een paar eenvoudige ingrediënten. Sommige artikelen zijn direct beschikbaar in uw keuken, tuin of supermarkt, terwijl anderen kunnen worden gekocht bij de biologische of speciaalzaken.

Zelfgemaakte Concoctions

De natuur biedt kruiden en specerijen die effectief als expectorantia, decongestiva en hoesten verlichters hebben bewezen. Maak je eigen thee of warme drank uit deze krachtige voedingsstoffen. Zij zullen u helpen duidelijk uit slijm en slijm, te kalmeren een geïrriteerde keel en kalmeren een hoestbui.

Online berichten van mensen over de hele wereld beweren dat een paar eetlepels appelazijn in combinatie met andere ingrediënten hun hoest hebben genezen. Vele variaties van het recept overvloed, wat meer verteerbaar dan andere. Afhankelijk van het tolerantieniveau van uw smaakpapillen, probeer appel cider azijn met een eetlepel of twee elk van citroensap, honing, geperste knoflook, cayennepeper of gemalen gember opgelost in een kop heet water of groene thee. Andere mensen liever gember thee met kaneel, honing en citroensap, omdat het beter smaakt. De genoemde ingrediënten staan ​​bekend om hun geneeskrachtige eigenschappen. Bijvoorbeeld, vitamine C in citroen vecht tegen een infectie, net als knoflook. Honing is een antibacterieel middel, terwijl gember borst congestie kan verlichten.

Kruidentherapieën

Weken in een warm bad met eucalyptus essentiële olie gemengd in het water. Het warme bad ontspant het lichaam, en de eucalyptus kalmeert de irritatie en helpt afvoer van slijm uit de borst en keel. Of kook eucalyptus en mint blaadjes in het water. Met je hoofd onder een handdoek, inhaleer de dampen uit de gekookte oplossing.

Mix van essentiële oliën, bestaande uit vier druppels elk van eucalyptus, lavendel en tijm met 3 theelepels olijfolie. Masseer de olie mengsel op je nek en borst in de ochtend en voor het slapengaan.

Andere corrigerende maatregelen

Gebruik een koele mist luchtbevochtiger in de lucht vochtigheid te verhogen, gemak ademhaling en helpen verlichten van hoesten. Zet hem op voor een korte termijn, en gooi het water weg na gebruik. Reinigen en desinfecteren van de machine, volgens de instructies van de fabrikant.

Slaap op uw zijde te helpen houden het slijm uit de buurt van je keel. Stop zelfmedicatie en raadpleeg uw arts als de symptomen aanhouden, bijvoorbeeld als de hoest blijft hangen meer dan een week, levert dikke geel of groen slijm, en gaat gepaard met hoofdpijn of koorts.

Hoest Relief for Kids

Het beste is om een ​​hoesten kind naar een kinderarts, vooral als het kind lijdt aan koorts, oor of pijn op de borst, ademhalingsmoeilijkheden, bloederig slijm of uitdroging. Tekenen van uitdroging zijn onder andere een droge luier na zes tot acht uur, of geen plassen meer dan acht uur voor oudere kinderen, geen tranen als hij huilt, ingevallen ogen en droge lippen.

Laat de honing niet te geven aan baby's jonger dan 1 jaar oud zijn om infantiel botulisme te voorkomen. Verheffen het hoofd van het rustend kind om vocht drainage te verbeteren, maar alleen op een lichte helling te glijden houden. Voor een baby, plaats een opgerolde handdoek onder de wieg matras. Laat zacht beddengoed of kussens niet op de matras, om het risico op wiegendood te voorkomen. Een gevouwen handdoek ingevoegd tussen de matras en boxspring kan dienen om het hoofd van een ouder kind en borst voor een meer comfortabele positie te verhogen. Een koele mist luchtbevochtiger of verdamper gebruikt voor een beperkte tijd helpt ook gemak ademhalen en hoesten.

Hints

  • Als uw symptomen blijven erger, het advies inwinnen van uw arts of homeopaat.