Hoe maak je een hernia behandelen natuurlijk

Hoe maak je een hernia behandelen natuurlijk

Een hernia resultaten bij het delen van de darm afschuw van een deel van de buikspier en in de lies of bovenbeen gebied. Hernia is een zeer pijnlijke aandoening en vereist vaak een operatie, maar u kunt voorkomen dat toekomstige hernia, evenals de behandeling van de pijn en het ongemak hernia veroorzaakt met een paar natuurlijke remedies. Lees verder om te leren hoe je een hernia behandelen natuurlijk.

Instructies

•  Voorkom toekomstige hernia door het eten van een vetarm, eiwitrijk dieet. Beide overmatige ophoping van vet en gebrek aan goede eiwit kan verzwakken de spieren van de buikwand, waardoor hernia. Het toevoegen van een laag vetgehalte, eiwitrijk voedsel aan uw dieet, zoals kip, tonijn, kwark en magere melk kunnen versterken de spieren die werken om hernia te voorkomen.

•  Neem Hawthornia supplementen dagelijks tot uw symptomen verdwijnen. Hawthornia is een combinatie van kruiden, waaronder litchi zaad, venkel, citrus zaad en meidoorn die samenwerken om de spieren die uw interne organen ondersteunen versterken. Indien gebruikt snel genoeg, kan Hawthornia een hernia in zijn tracks te stoppen en het kan voorkomen dat terugkerende. Als uw symptomen blijven na twee flessen, kan de hernia te ver zijn gevorderd en je kan een operatie nodig.

•  Gebruik Shepard's portemonnee, een natuurlijk bloedstelpend en samentrekkende die de ontsteking en zwelling, bloeden langzaam zal verminderen en de behandeling van een infectie. Solliciteer shepard portemonnee tinctuur extern meerdere keren per dag boven het getroffen gebied te helpen verminderen zwelling en pijn te verlichten. Neem Shepard portemonnee intern om infectie te voorkomen, stoppen bloedingen en ontsteking te verminderen.

•  Zie een acupuncturist of reflexoloog te helpen bij de behandeling van de pijn van hernia zowel voor of na de operatie. Vele studies hebben aangetoond dat drukpunt stimulatie sterk natuurlijk verminderen van de symptomen van hernia. Hoewel deze behandelingen het probleem niet zal genezen, kunnen ze u helpen omgaan met de pijn.

•  Praktijk regelmatige zachte oefening die zich richten op de kern buikspieren. Zorgvuldig ontworpen oefening kan helpen gewicht te verliezen en het verminderen van de spanning op de buikspieren die hernia veroorzaakt. Zwaar hijswerk en overmatig of verkeerd uitgevoerde oefening is een veel voorkomende oorzaak van hernia, dus contact op met uw zorgverlener voordat u begint met een work-out routine.

•  Eet veel vezelrijke voedingsmiddelen, zoals appels, peren, avocado's, erwten, granen, noten en bonen. Constipatie als gevolg van slechte voeding is een andere veel voorkomende oorzaak van hernia. Het verhogen van uw vezelinname zal de kans op obstipatie te verminderen, helpen om de pijnlijke symptomen te verlichten en behandelen van de oorzaak van de hernia.

Hints

  • Voor dosering informatie voor Hawthornia en Shepard's portemonnee, volg dan de instructies van de fabrikant.