Hoe maak je een Health Insurance Premium Bereken

Hoe maak je een Health Insurance Premium Bereken

Als je in een staat die traditionele underwriting zal gebruiken om uw premies prijs wonen, in tegenstelling tot de gemeenschap rating, moet je weten wat te verwachten in termen van verzekeringspremies en hoe die premies worden berekend. Uiteindelijk is de verzekeraar bepaalt de werkelijke premies en de exacte prijs zal variëren van bedrijf tot bedrijf op basis van een aantal factoren, zoals de credit rating, financiële stabiliteit en kasreserves dat het bedrijf gebruikt om af te houden van de kosten van de verzekering.

Instructies

•  Zorg voor een ziektekostenverzekering citaat van een zorgverzekeraar. Dit omvat het invullen van een aanvraag voor de verzekering. U moet dit normaal gesproken doen voordat je een tarief blad of premie offerte ontvangt. De zorgverzekering applicatie zal u vragen een aantal vragen over uw persoonlijke leven. U moet het bedrijf met basis informatie te verstrekken, zoals uw naam, geboortedatum en sofinummer. Je moet ook aan de verzekeringsmaatschappij voorzien van gedetailleerde informatie over de gezondheid, met inbegrip van alle medicijnen die u gebruikt.

•  Draai het papierwerk in aan de verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal uw aanvraag verwerken en een bepaling uit op uw premium rate met behulp van een aantal criteria. Je leeftijd kan invloed hebben op uw premies, omdat de ouder je bent, hoe meer kans u aanwezig zijn om de verzekeringsmaatschappij. Ouderdom komt met gemeenschappelijke leeftijd gerelateerde ziekten zoals artritis, hoge bloeddruk of andere ziekten die medicatie nodig kan zijn. Uw levensstijl kunnen stellen aan de verzekeringsmaatschappij of u een risico op frequente letsel opleveren. De verzekeringsmaatschappij kan je sex gebruiken om uw risico op bepaalde vormen van kanker te bepalen. Het lijkt misschien voor de hand liggend voor de zorgverzekering, maar een zorgverzekeraar moet weten hoe gezond je bent. Elke familiegeschiedenis van ziekten, hartproblemen of bloedziekten kan invloed hebben op uw premies. Alle bestaande medicatie of reeds bestaande aandoeningen kunnen ook invloed hebben op uw premies.

•  Kijk op de snelheid vel. Het tarief blad, dat is normaal gesproken de laatste pagina van het gezondheidsbeleid samenvatting pakket ontvangt u van de verzekeringsmaatschappij, zal een overzicht van de premies die u betaalt voor het beleid dat u kiest. De verzekeringsmaatschappij kan deze premies prijs als "tiers." Een tier verwijst naar het niveau van de dienstverlening zal de verzekeringsmaatschappij aan u aanbieden. Zo kan je in rekening worden gebracht één tarief voor individuele dekking, en een ander tarief voor familie dekking.