Hoe maak je een Golden Tan Get

Een gouden tan wordt vaak beschouwd als een eenvoudige manier om iemand er beter uit te zijn. Terwijl bruinen een mooi uiterlijk te produceren, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen nemen wanneer looien, als te veel blootstelling aan de UV-stralen die tot een diepe tan kan leiden tot huidkanker langs de lijn en zonnebrand korte termijn. Er is een misvatting dat zonnebrandcrème lotion looien wordt voorkomen. U kunt nog steeds een mooi kleurtje met beschermende lotion op. De lotion gewoon vermindert het niveau van de UV-stralen die je huid, waardoor het langer duren om te bruinen, maar ook het geven van een groter venster waarin om te stoppen met uw gouden tan te houden van steeds een rood branden.

Instructies

•  Gebruik een tanning lotion voordat je in de zon of zonnebank om de snelheid waarmee je bruinen verhogen.

•  Breng elke lotion u besluit om gelijkmatig te gebruiken. Als je zonnebrandcrème van toepassing op een deel van je lichaam, maar missen anderen, zullen de delen die niet lotion ontvangt leerlooier, of kan verbranden. Aan de andere kant, het aanbrengen van een tanning lotion op sommige huid, maar geen andere huid zal het gebied veroorzaken met lotion om meer te bruinen, waardoor je ongelijk.

•  liggen in de zon in een open gebied waar je niet hoeft te maken over de schaduw die over delen van uw lichaam. Als een deel van je lichaam terecht komt in de schaduw, terwijl de rest is uit, zal het niet zo veel te bruinen, waardoor een ongelijke look.

•  Gebruik een zonnebank als het te koud buiten om comfortabel te liggen buiten. Zonnebanken zijn voorzien van UV-lampen die de stralen van de zon te simuleren.

•  Beweeg uit de zon als je voelt dat je begint te branden, die u kunt mee door middel van fysieke pijn of afschilferen van de huid. Te veel blootstelling zal veranderen uw gouden tan in een onaantrekkelijke rood branden.

•  Gebruik een spray tan of een wrijven op tan voor een snelle, zon-vrij tan. Tanning toepassingen zijn kleurstoffen die je kunt geven een bijna onmiddellijke tan.

Hints

  • Blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot een verhoogd risico van huidkanker. Zonnebrandcrème helpt dit te verminderen, maar overmatige looien is nog steeds een risico, zelfs met beschermende lotions.