Hoe maak je een goede tandarts

Hoe maak je een goede tandarts

Het is belangrijk voor u en uw familie om een ​​goede tandarts in het belang van uw mondgezondheid te kiezen. Net als andere artsen, tandartsen hebben hun eigen opvattingen en overtuigingen over de gezondheidszorg, medische diensten en cosmetische diensten, dus het is belangrijk om een ​​tandarts die je overtuigingen deelt over de onderwerpen te vinden. Net als andere professionals, niet alle tandartsen en hun kantoren en medewerkers zijn even gemaakt, dus kies zorgvuldig en wees niet bang om tijd te nemen om uw keuze te maken.

Instructies

•  Zoek uit welke diensten de tandarts aanbiedingen. Naast mondhygiëne zorg en het voorkomen van gaatjes en vaatziekten, sommige tandartsen bieden cosmetische diensten, zoals whitening of veneers. Als de tandarts een service die u wilt niet aanbiedt, informeren over de verwijzing proces.

•  Bepaal welke diensten u nodig heeft en informeren naar de klinische ervaring en opleiding in die bepaalde dienst.

•  Vraag over het beleid van de tandarts op de spoedeisende hulp. Bijvoorbeeld, als je een tand knock-out op een zondagavond, zal hij of zij beschikbaar zijn?

•  Zoek uit hoe lang het duurt om de tandarts te krijgen van uw huis. Als je frequente bezoeken nodig, of voorzie een noodsituatie, kan een nauwe locatie belangrijk zijn.

•  Controleer de hygiëne van de tandarts en tandartsassistenten. Hebben ze handschoenen te dragen tijdens uw procedure? Hebben ze hun handen wassen voordat de procedure? Hebben ze maskers dragen tijdens de procedure? Hebben ze lijken schoon en netjes?

•  Vraag over welke instrumenten de tandarts gebruikt. Sommige procedures kunnen worden uitgevoerd met traditionele middelen tegen lasers. Vraag over wat uw tandarts maakt gebruik van en informeren over wat de verschillen zijn, met de nadruk op de voor-en nadelen van elk.