Hoe maak je een gezonde voeding en lichaamsbeweging plan Opzetten

Hoe maak je een gezonde voeding en lichaamsbeweging plan Opzetten

Zodra u uw gezondheid een prioriteit te maken is het tijd om een ​​plan om uw doelen te bereiken formuleren. Om vast te houden, maar je moet het te maken iets wat je genieten en kijken ernaar uit om. De sleutel is om gezonde keuzes te zetten in gezonde gewoonten. Een inzicht in de keuzes die je moet maken zal helpen u. Als je eenmaal weet het "waarom" je kunt dan het "hoe" het creëren van een verstandig plan dat is een succes.

Instructies

•  Stel een realistisch doel. Streven naar iets dat is haalbaar. Als u op zoek bent om gewicht te verliezen; voel je best en krijgen in grote vorm, kunt u uw doel bereikt. Als je een onrealistisch doel van het proberen om iemand die je niet geworden ingesteld, dan zal uw droom altijd buiten bereik. Wees de beste dat je kan zijn.

•  Onderzoek je huidige eetpatroon. Wees meedogenloos. Weet je wat gezond is en wat niet. Bevrijd uw voorraadkast en koelkast van alles wat uw plan kan vernietigen. Sommige mensen hebben grote wilskracht en kan junk food te negeren in de kast. De meeste mensen kunnen dat niet. Het beste is om alle verleidingen te verwijderen.

•  Ga winkelen voor goed eten. Lees de etiketten van de items die u wilt kopen. Niet alleen tellen de calorieën, kennis te nemen van het vetgehalte, natrium-niveau en de hoeveelheid suiker verpakt in het voedsel. De gezonde gids is de nummer vijf: het voedsel moet worden onder 5 g vet; onder 5 g suiker; en meer dan 5 g vezels. De volgende stap is om de verpakte goederen van de markt te verlaten en naar de producten sectie. Koop de meest verse groenten en fruit die u kunt vinden.

•  Leer hoe je een gezonde maaltijd te bereiden. Dit betekent niet meer Frituren. Gebruik uw grill om het vet achter te laten. Overschakelen van boter naar olijfolie. Haal alle verwerkte voedingsmiddelen en over te schakelen naar volkoren voedsel plaats. Verminder de hoeveelheid vlees die je eet en overschakelen naar lichter en gezonder vis of kip. Portie controle is van cruciaal belang voor het succes. Je hand kan u helpen portiegrootte te bepalen. Kijk naar je hand met de handpalm naar boven. Een deel van het vlees is de zelfde grootte van het gebied dat loopt van de pols naar de duim. Voorbij laten gaan hoge suiker frisdrank en snijd alcoholgebruik tot niet meer dan twee drankjes per week.

•  Schema oefening in je dag, elke dag. Maak er een gewoonte. Onthoud hoe meer je oefent hoe langer je lichaam blijft om calorieën te verbranden, zelfs als je in rust. Uw doel moet een minimum van 30-50 minuten van de oefening om de andere dag. Koop een stappenteller en maken 10.000 stappen je doel. Deze stappen kan gebeuren gedurende de hele dag, dus zet het op het eerste ding in de ochtend. Als je de 10.000 stap doel te bereiken, je bent het verbranden van de calorieën die je nodig hebt op het juiste spoor te houden.

•  Schrijf het op. Houd een dieet en lichaamsbeweging dagboek en eerlijk zijn. Aan het eind van de dag opschrijven wat je gegeten, zowel goed als slecht, en hoeveel je uitgeoefend. Als u niet over een goede dag, voel me niet slecht. Opnieuw beginnen in de ochtend. U krijgt altijd een tweede kans in de ochtend om de juiste keuzes te maken om zich aan uw dieet en lichaamsbeweging doelen.

Hints

  • Stel haalbare doelen.
  • Elimineer alle junk food.
  • Maak oefenen een gewoonte.
  • Wees lief voor jezelf, als je een slechte dag, opnieuw beginnen fris in de ochtend.
  • Gebruik geen oefening of dieet regime zonder goedkeuring van uw arts niet starten.