Hoe maak je een gezonde voeding Design for One Day

Het plannen van een gezond dieet voor een dag kan leuk en gemakkelijk zijn. De meeste mensen willen gezonde voeding plannen voor een enkele dag als ze op reis zijn of hebben een hele dag evenement bij te wonen. U kunt ook van plan een gezonde voeding voor een hele dag thuis. Volgens de Mayo Clinic, een gezond dieet bestaat uit rauwe groenten, fruit en mager vlees. Als u niet in staat zijn om vlees te kiezen voor vegetarische eiwit keuzes, zoals bonen of spirulina eten. Spirulina is een blauwgroene zee-algen die kan worden gevonden op de meeste reformwinkels. De American Heart Association zegt ook dat een gezond dieet moet bevatten gezonde vetten en oliën zoals levertraan of zalm. Deze goede vetten te verbeteren hart, de hersenen en de gezondheid van de huid.

Instructies

•  Noteer hoeveel mensen je nodig hebt om te voeden op het notitieblok. Is de maaltijd net voor uw familie thuis of is de maaltijd voor een evenement? Als je gaat om uit te gaan van het huis, kiest droge voedingsmiddelen en groenten die niet hoeven te worden gekookt. Schrijf op wat je nodig hebt voor het ontbijt, de lunch en het diner. Een gezonde maaltijd moet bestaan ​​uit groenten zoals wortelen en fruit zoals aardbeien en druiven. U kunt ook kiezen voor de meest populaire vruchten en groenten die in het seizoen. Gezonde snacks zijn appels, bleekselderij en pindakaas en string kaas.

•  Vraag uw familie, vrienden of wie je maar voeden, wat voor soort gezond voedsel dat ze willen eten en het plannen van uw maaltijd rond dit. Zorg ervoor dat u een gezonde dranken op de lijst, zoals suikervrije thee of gebotteld water bevatten. Koop gezonde vetten en oliën zoals amandelen, zonnebloempitten en levertraan. U kunt de levertraan toe te voegen aan water of gewoon drinken een small cap vol. Zaden en noten zijn ook grote snacks gedurende de dag.

•  Noteer de lijst van het voedsel dat je nodig hebt om te kopen in de winkel voor uw maaltijd plan. Ben zeker ook om op te schrijven hoeveel je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je genoeg kopen voor iedereen.

•  Bepaal of al het voedsel dat je nodig hebt is te koop bij uw reguliere supermarkt, of als u nodig hebt om een aantal van uw ingrediënten kopen op specialiteit of reformwinkels. Zorg ervoor om verse ingrediënten te kopen, zoals fruit en groenten de dag voordat ze gegeten worden om bederf te voorkomen.

•  eten en genieten alleen of met familie en vrienden. Wees trots op de wetenschap dat u een super gezonde voeding voor de dag gepland.

Hints

  • Soms kan het overweldigend planning maaltijden lijken zelfs voor slechts een dag. Er zijn zo veel verschillende gerechten om uit te kiezen en wat te eten combinaties gaan beter met anderen. Vetten en eiwitten hebben de neiging om goed samen te gaan.
  • Vruchten worden meestal gegeten op een lege maag, omdat het kammen fruit met te veel andere voedingsmiddelen kunnen maagklachten veroorzaken. Je kunt fruit combineren in uw plan maar neem spijsverteringsenzymen als je een gevoelige maag. U kunt ook een eetlepel levertraan met fruit aan gezonde vetten toe te voegen en evenwicht uit de suikers.
  • Een voorbeeld van een gezonde maaltijd voor een hele dag te worden:
  • Ontbijt: Yoghurt, aardbeien levertraan en amandelen.
  • Snacks: appels, touw kaas en andere groenten.
  • Lunch: Turkije sandwiches, worteltjes en druiven.
  • Diner: Zalm met spinazie en een groene salade.
  • Als u het eten van het diner op de weg uit uw huis, zou een andere optie een groene salade met koude kip strips zijn.