Hoe maak je een gezonde bloeddruk

Het handhaven van een gezonde bloeddruk kan het verschil tussen lange leven of sterven jong zijn. Het kan ook helpen om diabetes te beheren of omzeilen de ziekte helemaal. Gelukkig voor ons, de bloeddruk is een gezondheids-probleem dat we kunnen controleren met een dieet en andere levensstijl keuzes, of met voorgeschreven medicatie.

Instructies

Hoe maak je een Health Bloeddruk

•  Vermijd natrium waar mogelijk. Volgens LowerYourBloodPressureNow.org, die meer dan een theelepel natrium (zout) per dag kan leiden tot hogere bloeddruk.

•  Stop het consumeren van "toxinen", zoals sigaretten en alcohol. Volgens de NHS Health Check, kan activiteiten zoals roken en het drinken van grote hoeveelheden alcohol leiden tot een hogere bloeddruk. Deze stoffen brengen extra stress op het lichaam, vooral het hart.

•  Knip voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, te vervangen door fruit, groenten, volkoren voedsel en gezonde koolhydraten. Volgens School of Public Health Harvard University's, simpelweg vervangen van wit brood met volkoren, bijvoorbeeld, helpt ontgiften je lichaam en leiden tot minder stress. Minder stress kan op zijn beurt een lagere bloeddruk. De Harvard onderzoekers raden vijf porties fruit en groenten per dag.

•  Oefening. Uit te werken helpt ontgiften van het lichaam van ongewenste chemicaliën en vetten. Combineer dit met gezond eten om sneller je lichaam reinigen. Zelfs lichte oefeningen, zoals wandelen of zwemmen kan helpen de bloeddruk.

•  Neem contact op met een arts. In sommige gevallen kunnen geneesmiddelen de beste alternatief. Dit kan atenolol (een bètablokker), een diureticum zoals hydrochloorthiazide of een ACE-remmer zoals lisinopril, ook bekend als Zestril. Uw arts zal uw specifieke behoeften te evalueren en de medicatie het beste voor jou.