Hoe maak je een gezond hart Build

Hoe maak je een gezond hart Build

Hart-en vaatziekten is doodsoorzaak nummer een van de mannen en vrouwen in de Verenigde Staten!

Heeft die uw aandacht te vangen? Goed, omdat het niet zo te zijn. Het opbouwen en onderhouden van een gezond hart is makkelijker dan u misschien denkt. Veel risicofactoren bijdragen aan hart-en vaatziekten. Sommige zijn onmogelijk te controleren, zoals erfelijkheid, maar andere risico beheersbaar en in sommige gevallen, omkeerbaar. Het goede nieuws is dat de risico's voor hart-en vaatziekten kan worden verminderd met een paar veranderingen in levensstijl. Begin vandaag en maak de wijzigingen die u zullen helpen een gezond hart te bouwen.

Instructies

•  NEEM EEN TEST. Eigenlijk, neem veel testen. Controleer uw cholesterol, met inbegrip van de totale cholesterol, HDL of "goede" cholesterol, LSL of "slechte" cholesterol en uw triglyceriden niveau. Ook, uw bloeddruk en bloedsuikerspiegel gecontroleerd. Idealiter moet u deze tests zijn begonnen op 20 om uw basislijn vast te stellen. Echter, het is nooit te laat om te beginnen. Stel niet uit naar de dokter gaan, omdat je niet wilt dat slecht nieuws te horen. Weten uw risicofactoren voor hart-en vaatziekten is de eerste stap naar het opbouwen van een gezond hart.

•  stoppen met roken. Het is niet alleen je longen, die worden beïnvloed door roken. Het risico voor een hartaanval verdubbelt voor volwassenen onder de 50 die roken. Roken vermindert de bloedtoevoer naar het hart, wat kan leiden tot hartaanvallen. Andere risico's zijn onder andere een hoge bloeddruk, de bloedstolling, het verlagen van uw goede cholesterol (HDL) en de ademhaling bemoeilijkt. Stop nu met roken en je lichaam zal beginnen herstellen zich meteen. Een gezond hart is het voordeel van het verminderen van roken-gerelateerde.

•  Ga bewegen. Dagelijkse oefening die de hartslag verhoogt is noodzakelijk voor een gezond hart. Hardlopen, fietsen, het spelen van een spelletje basketbal, zelfs een stevige wandeling zijn goede oefening keuzes. Experts zeggen dat de meeste volwassenen nodig hebben om te oefenen op een matige intensiteit niveau voor 30-minuten per dag als ze op een normaal gewicht. Voeg nog eens 15 tot 60 minuten als je nodig hebt om gewicht te verliezen.

•  relaxen. Chronische stress verhoogt het risico op coronaire hartziekten met 68% bij volwassenen onder de 50. Dus, stoppen om de rozen te ruiken is niet een schilderachtig gezegde, het is een noodzaak voor een gezond hart. De oefening is een grote stress buster. Andere grote manieren om te ontspannen onder meer meditatie, spelen met de kinderen, de hond uitlaten of genieten van de tijd met vrienden. Zorg ervoor dat je een beetje tijd voor jezelf elke dag en je hart zal je dankbaar zijn.

•  eten voor een gezond hart. Gezonde eetgewoonten gelijk een gezond hart. Verminder vetten (vooral transvetten), eet volkoren granen, mager vlees, vis, en veel verse groenten en fruit. Veel deskundigen zeggen dat je de perfecte gezonde hart voedsel plan het mediterrane dieet te vinden.

•  wegen. Overgewicht of obesitas is meer dan een verschijning probleem. Het is slecht voor je hart. Het is ook een risico voor tal van andere aandoeningen, zoals beroerte, diabetes en sommige kankers. Denk niet dat dieet, in plaats daarvan maken een verandering van levensstijl. De stappen die hier worden aangeboden, niet alleen helpen om een ​​gezond hart te bouwen, maar ze kunnen goed voor je taille, ook.

Hints

  • Neem contact op met uw arts voordat u een plan om uw risico op hart-en vaatziekten te verminderen beginnen. Naast veranderingen in levensstijl, kunt u de controle en medicijnen nodig.
  • Voor je goed bezitten, leren de symptomen van een hartaanval. Hoewel mannen en vrouwen delen in deze gelijke kansen ziekte, de symptomen zijn niet altijd hetzelfde. Leer de feiten.