Hoe maak je een Geriatric Care Manager Word

Hoe maak je een Geriatric Care Manager Word

Een geriatrische zorgmanager is een menselijke gezondheid en diensten professional die gezinnen die de zorg voor oudere familieleden helpt. De geriatrische zorgmanager is opgeleid en ervaren in een van aantal gezondheidszorg gebieden zoals verpleging, gerontologie, maatschappelijk werk of psychologie. Deze persoon is gespecialiseerd in veroudering en andere kwesties met betrekking tot de zorg voor ouderen.

De geriatrische zorgmanager helpt oudere volwassenen te bereiken hun best functioneel niveau. Hij is een bron voor de leden van de families van zowel de ouderen en de anderen met chronische bijzondere behoeften, zoals mensen met Alzheimerâ € ™ s Ziekte en aanverwante problemen.

Instructies

•  De geriatrische zorg manager moet een graad in maatschappelijk werk, verpleging, gerontologie, ergotherapie of een verwante gezondheidszorg field.The geriatrische zorg Management (ACM) titel bezitten geen specifiek diploma, een licentie of een hoeveelheid ervaring nodig.

•  krijg je een Geriatric Care Management Certificaat als u kiest. Veel scholen hebben online cursussen.

•  Blijf op de hoogte van de steeds veranderende Medicaid en Medicare wetten. U moet weten of uw klanten in aanmerking komen voor Medicaid of Medicare als ze verpleeghuiszorg nodig hebben.

•  uzelf op advocaten, geestelijken, artsen en financiële planners Market. Uw klantenbestand komt niet van de reclame, maar door middel van verwijzingen en van mond tot mond.

•  Opzetten van een klantenbestand. Een cliënt kan slechts één of twee bezoeken nodig, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de situatie. De evaluatie fase kan het enige hulp van de cliënt ooit gebruikt zijn. Maar de meeste cliënten en hun familieleden het ontwikkelen van een meer omvattend zorgplan dat een aantal bezoeken van een GCM noodzakelijk. Veel klanten blijven een GCM gebruiken voor de rest van hun leven, omdat hun situatie als senioren is altijd veranderen.