Hoe maak je een Gehoorapparaat oplossen

Gehoorapparaten bieden onschatbare hulp aan mensen met een auditieve problemen. Zoals alle elektronische apparatuur, echter, gehoorapparaten kunnen ten prooi vallen aan een aantal problemen. Deze omvatten zwak geluid receptie, feedback in het oor, krassen geluiden, en het apparaat aan en uit willekeurig. Als u een van deze frustrerende problemen hebt ervaren, niet haasten uit om de gehoorapparaten gerepareerd meteen hebben. Gewapend met de juiste kennis, kunt u oplossen gehoorproblemen hulp jezelf.

Instructies

•  Controleer de accu. Een bijna lege batterij is een van de meest voorkomende redenen gehoorapparaten niet werken. Zorg dat de batterij correct is geïnstalleerd en niet gecorrodeerd. Als je niet kan vertellen of de batterij leeg is, vervang deze door een nieuwe en test het.

•  Testvolume niveaus. In veel gevallen is het volume van het hoortoestel per ongeluk is te hoog of te laag aangezet. Een hoortoestel op laag mag niet geluid versterken om eventuele behulpzaam graad. Een hoortoestel dat is te hoog aangezet kan vervelende feedback of fluiten in het oor te produceren.

•  Verwijder was van gehoorapparaten. Het is volkomen natuurlijk dat oorsmeer up zal voortbouwen op gehoorapparaten. Met behulp van een wattenstaafje, verwijder voorzichtig de was uit de hulpmiddelen. Gebruik geen agressieve chemicaliën of schoonmaakmiddelen.

•  Inspecteer de slang. Gehoorapparaat slang is gevoelig voor scheuren, vocht en algemene ontrafelen in de tijd. Als u onvolkomenheden te spotten in de slang, vervang deze door nieuwe buizen. Maar het hangt af van het type hoortoestel je hebt, wordt de meeste slangen gemakkelijk knalde op zijn plaats. Als u twijfelt, echter neem het hoortoestel naar een professionele technicus.

Hints

  • Houd je oren schoon. Hoewel wax opbouw is gebruikelijk op gehoorapparaten, kunnen grote hoeveelheden schade aan het apparaat veroorzaken. Regelmatig reinigen van uw oren zullen het risico van de was verstopt raakt het hoortoestel sterk verminderen.
  • Als deze tips niet het gewenste resultaat te bieden, neem uw hoortoestel in voor professionele reparatie. Als u regelmatig problemen met uw hoortoestellen hebben, overweeg dan te proberen een ander type of een meer robuuste vermogensbereik.
  • Een verzekering voor uw hoortoestellen. Vraag uw dealer naar de verzekering opties die uw apparaten kunnen beschermen tegen ongevallen en breuk. Een bescheiden som geld nu kan garanderen dat uw hoortoestellen zal u goed van dienst en duren tot ver in de toekomst.