Hoe maak je een gat in de tanden met een brug Corrigeer

Hoe maak je een gat in de tanden met een brug Corrigeer

Dental bruggen precisie, vaste apparatuur door tandartsen één of meer ontbrekende tanden te vervangen, of een aangeboren spleet corrigeren. Bruggen worden gemaakt met gezonde tanden die grenzen aan de ontbrekende tanden en ze bereiden alsof ze ontvangen een kroon door afscheren tandweefsel op alle vijf oppervlakken van de tand. Tussen de gebitselementen, is een valse tand gefuseerd plaats vervangt de ontbrekende tand. Bruggen zijn gemaakt van metaal bedekt met porselein, of alleen goud metaal. Uitsluitend door een gediplomeerde tandarts heeft de vaardigheid om een ​​brug te maken.

Instructies

•  Maak een afspraak met de tandarts van keuze. Als u niet beschikt over een tandarts, 1800dentist.com of de American Dental Association op Ada.org kunt u verwijzen naar een die past bij uw behoeften.

•  Kom een paar minuten te vroeg als je een nieuwe patiënt, zoals het kantoor van een anamnese vragenlijst in te vullen zal vereisen. Zorg ervoor dat u een verzekering kaart of informatie over hun bereik te brengen, als het voor wordt gevraagd.

•  versturen naar een X-ray van de tand hoeft te worden overbrugd. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de tand ontbreekt volledig zonder behield root of infectie aanwezig. Hij staat de tandarts te waarborgen dat de gebitselementen aan weerszijden van de tand gezond genoeg om een ​​brug te ondersteunen.

•  Ontspan terwijl de tandarts verdooft de tanden. Als het een voortand, de injecties die verder gaan onder de lip met maken het gevoel alsof de lip is vet en over-sized. Als de tand op de onderkaak, zal één geheel zijde gevoelloos. Het is goed om te vragen om meer verdoving, als het voelt alsof de tand niet zo gevoelloos als het zou moeten kunnen zijn.

•  Laat de tandarts assistente om een indruk van de tegenstander boog te nemen, dit is voor het doel van beetregistratie. Als de tand nodig een brug is op de bovenste boog, zal de beet registratie indruk te zijn op de onderste boog.

•  Sit back and relax terwijl de tandarts begint de voorbereiding van uw mond voor de brug. Er zal de arts en een assistent zijn. De assistent zal uitzuigen, terwijl de tandarts op hoge snelheid boor tanden aan weerszijden van de kloof. Je zult een hoop lawaai horen en kunnen sommige vreemde geuren ruiken, vooral als er sprake is van vullingen in de tanden voorbereid. Het is goed om te laten de tandarts weten als je nodig hebt om te breken voor een moment.

•  Houd je mond open nadat de tandarts wordt gedaan boren. Hij zal het plaatsen van een klein stuk van koord rond elke tand onder het tandvlees-lijn. Het heet retractiedraad en het maakt het tandvlees verder weg van de tand, zodat een goed beeld kan worden genomen voor de brug.

•  Volg de aanwijzingen van de tandarts, want hij neemt een laatste impressie van de brug voorbereiding. Dit zal hem betrekken met behulp van een injectiespuit om wat fijner gedetailleerd beeld materiaal rond de voorbereiding knijpen. Dit wordt gevolgd door een regelmatige afdruklepel vol materiaal. De indruk moet gewoonlijk in de mond van de patiënt zitten vijf minuten vóór verwijdering.

•  Laat het verwijderen van de afdruklepel. De arts zal controleren of het een goede indruk, zo nu en dan een indruk moet opnieuw worden genomen om de brug goed gemaakt te garanderen. De tandarts zal een schaduw voor de brug te kiezen en draai vervolgens de patiënt over aan zijn licentie assistent die zal maken en cement in een tijdelijke brug die de voorbereiding beschermt en is functioneel. Een tweede afspraak wordt gepland voor de permanente brug te worden gecementeerd.

•  Keer terug naar de tweede brug afspraak. Er is geen verdoving betrokken bij een brug installeren, tenzij de patiënt vraagt. Als de tijdelijke brug gevoelig is geweest, kan het een goed idee om te vragen voor verdoving zijn.

•  Laat de tandartsassistente voor de tijdelijke brug te verwijderen. Ze zullen meestal gebruik van een paar hemostats, grijpen het van beide kanten en het schommelen is, totdat het loskomt. Ze zal dan gebruik maken van een instrument om het overtollige cement uit de geprepareerde tanden te verwijderen.

•  Houd je mond open, terwijl de tandarts probeert op de nieuwe brug. Hij zal een ontdekkingsreiziger te gebruiken om te gaan rond de randen en zorg ervoor dat er geen openingen tussen de brug en de geprepareerde tanden. Hij zal de beet te controleren en de nodige aanpassingen aan de beet waar het hoog kan zijn.

•  Bite stevig op de katoen die in de mond worden geplaatst na de installatie van de brug. De tandartsassistente zal het cement mengen, zal de tandarts de brug te plaatsen en hebben je bijten op de katoen, totdat het cement is uitgehard. Zodra het cement wordt verwijderd, zal dental floss worden gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen cement blijft tussen de tanden.

•  je mond nog een laatste keer spoelen, en de brug is voltooid.