Hoe maak je een gasaanval Cure

Hoe maak je een gasaanval Cure

Vind je het niet haat het als een aanval van gas komt op? Dat scherpe prikken pijn of de krampen in je buik en je bent opgeblazen. Erger nog deze plotselinge drang om gas kan op de slechtste momenten passeren of wanneer je het minst zou willen dat het. Dus in plaats van door te geven je houd en dat is wanneer de pijn verergert. Er zijn zo veel verschillende oorzaken van gas dat u waarschijnlijk zal nooit weten wat je wel of niet doen, die de gasaanval in de eerste plaats veroorzaakt. Lees verder om te leren hoe je een gasaanval genezen.

Instructies

•  Probeer de voedingsmiddelen die je het meest van invloed zijn te identificeren en te vermijden. Enkele van de ergste overtreders voor veel mensen behoren bonen, uien, broccoli, spruitjes, bloemkool, artisjokken, asperges, peren, appels, perziken, pruimen, suikervrije snoepjes en kauwgom, volkoren brood, zemelen granen of muffins, bier, frisdranken en andere koolzuurhoudende dranken, melk, room, ijs en ijs melk.

•  Verminder uw gebruik van zuivelproducten. Probeer laag lactosegehalte zuivelproducten, zoals yoghurt, in plaats van melk. Of probeer met behulp van producten die helpen verteren lactose. Het consumeren van kleine hoeveelheden melkproducten in één keer of consumeren ze met andere voedingsmiddelen ook kunnen ze makkelijker verteerbaar te maken. In sommige gevallen echter, kan het nodig zijn om zuivel volledig te elimineren.

•  Probeer een kopje pepermunt thee. Pepermuntolie bevat menthol, die lijkt een krampstillend effect op de gladde spieren van het spijsverteringskanaal hebben. Misschien vindt u dat een warm kopje pepermunt thee verlichting kan bieden van pijn gas en gas.

•  eet langzaam, kauw je eten goed en hebben geen gulp. Als u een harde tijd te vertragen, zette uw vork tussen elke hap. Eet niet als je angstig, boos of op de vlucht bent. Probeer om maaltijden te ontspannen gelegenheden te maken en eet langzaam. Eten als je gestresst kunnen interfereren met de spijsvertering.

•  Probeer een aantal over-the-counter remedies. Actieve kool. Houtskool tabletten kunnen ook helpen. Je neemt ze voor en na een maaltijd. Ze zijn verkrijgbaar in natuurlijke voedsel winkels en vele drogisterijen.

Hints

  • Kijk of je baat hebben bij het gebruik van een van de vele over-the-counter producten die simethicone bevatten. Simethicone helpt breken de bubbels in gas en kan helpen met overmatig boeren.
  • Tijdelijk bezuinigen op vezelrijke producten.
  • Vermijd kauwgom, harde snoepjes en drinken door een rietje. Deze activiteiten kunnen ertoe leiden dat u meer lucht slikken.