Hoe maak je een fysieke examen Detect Anorexia Gedrag

Hoe maak je een fysieke examen Detect Anorexia Gedrag

Net als bijna elke stoornis, anorexia (self-honger in een poging om dun te krijgen) heeft lichamelijke klachten. Sommige veroorzaken honger, terwijl andere worden veroorzaakt door verhongering. De meeste artsen zullen een lichamelijk onderzoek om anorexia te sporen voordat de bevestiging van de diagnose uit te voeren. Bereid je voor op dit examen door te leren wat de dokter op zoek is en hoe hij zal de test uit te voeren.

Instructies

Bereid je voor op een fysieke examen Detect Anorexia

•  Maak een schriftelijk overzicht van uw symptomen. Zijn de fysieke (gewichtsverlies), evenals de psychologische (depressie) en de sociale (terugtrekking van vrienden en familie). Dit zal de arts helpen om het onderzoek naar behoren uit te voeren.

•  Voorbeeld van de vijf-vraag spotten, een gemeenschappelijke diagnostische test, bij de Huisarts Notebook website (zie bronnen hieronder).

Neem een ​​fysieke examen Detect Anorexia

•  Vul de vragenlijst in. Wanneer u aankomt op uw afspraak, zult u waarschijnlijk krijgen een vorm die zo weinig als vier of zoveel als 50 vragen kunnen hebben. Lees ze aandachtig door en beantwoord ze nauwkeurig.

•  volledig meewerken met alle medische procedures, zoals lengte en gewicht meten, urineonderzoek, bloedonderzoek, manier van lopen (wandelen), oogbewegingen, de botdichtheid en anderen.

•  Beantwoord de vragen van de arts. Zij kunnen u vragen over uw stoelgang, je menstruatie, of je duizeligheid, opgeblazen gevoel of krampen of zelfs hoe je doet op school. Al deze vragen zijn noodzakelijk en belangrijk.

•  Ga op uw lijst van symptomen met de arts, zelfs degenen die je niet 100 procent zeker het gevolg van anorexia.

Hints

  • Als u de ouder van een minderjarige wordt onderzocht, kan de arts u vragen om een ​​vragenlijst invullen, als goed. Kans groot dat het kan de Eating Disorder scherm voor Primary Care zijn. U kunt wensen om een ​​prive-gesprek met de arts na het examen te plannen.
  • De arts kan gebruik maken van een of alle van de volgende fysische omstandigheden als richtlijnen om anorexia te detecteren: bradycardie of bradykinesis (vertragen van de hartslag of spierbewegingen), osteoporose (dunner botten), abdominale pijn of buik, de aanwezigheid van lanugo (kleine fijne haren) op het lichaam, gebit (conditie van de tanden), cyanose (blauwe verkleuring) van de vingers en tenen, een vale, grijze of doffe teint of dof of broos haar.
  • De arts kan lijken in beslag genomen of in een haast. Niet laat dat je niet afschrikken. Aarzel niet om te vragen over iets dat zorgen baart, of heeft geen zin om je.