Hoe maak je een FreeStyle Glucose Meter code

FreeStyle glucosemeters helpen uw diabetes te beheren door het geven van een nauwkeurige lezing van de bloedsuikerspiegel. Maar om de juiste waarde te krijgen, moet u uw meter code naar uw strips passen. Verkeerd invoeren van de juiste code betekent dat uw resultaten zullen worden uitgeschakeld, wat mogelijk kan leiden u te veel of te weinig insuline.

Instructies

•  Kijk op de verpakking van de teststrips voor uw twee-cijferige code.

•  Neem een nieuwe teststrip en plaats deze in de FreeStyle meter. De meter wordt automatisch ingeschakeld.

•  Pas het nummer op het scherm met de code op de verpakking. Druk op de "C" knop om het aantal te verhogen of druk op de "M" knop om deze te verlagen. Wanneer u het nummer hebt aangepast, wacht op de symbolen van de druppel bloed en teststrip te verschijnen. Ga dan naar uw bloed te testen.

Hints

  • Als de code die wordt weergegeven op het scherm wanneer je in je teststrip overeenkomt met het nummer op de de container, het is correct gecodeerd en je niet hoeft aan te passen. Wacht tot de symbolen die de druppel bloed en teststrip te verschijnen en vervolgens doorgaan met het testen. Na de bloeddruppel symbool is verschenen, kunt u nog steeds de code aanpassen door op de "C" knop om terug te keren naar de code opnieuw in te stellen.
  • Wees voorzichtig om de "C" of de "M" knop niet aan nadat u de code en tijdens het testen in te stellen. Je zou per ongeluk de code terug te zetten naar een verkeerd nummer.