Hoe maak je een Fever Met Herbal Remedies Behandel

Koorts omvat de symptomen geassocieerd met een significante verhoging van de lichaamstemperatuur, meestal veroorzaakt door een infectie. Omdat in de traditionele geneeskunde, koorts waren de meest voorkomende aandoening en ook een belangrijke doodsoorzaak, zijn kruidengeneesmiddelen zijn grotendeels gericht op het behandelen van koorts voor eeuwen. Herbal beheer van koorts is aangetoond dat specifiek zeer effectief omdat het doel het helpen het lichaam doorheen de koorts. Geneesmiddelen, zoals aspirine "uitschakelen" van de koorts en antibiotica doden de binnenvallende organismen. Beide methoden geen rekening met de mogelijke waarde van de koorts zelf. De kruidendokter ziet koorts als een kans om te versterken en verbeteren van de lichaamseigen afweer.

Instructies

Hoe maak je een Fever Met Herbal Remedies Behandel

•  Medische experts geven toe dat, hoewel de normale lichaamstemperatuur is ingedeeld bij 98,6 V, dit is een standaard gemiddelde. Sommige mensen lichaamstemperatuur doorgaans hoger, terwijl anderen normaal lager. Koorts wordt gedefinieerd als een lichaamstemperatuur boven 100,5 ° F. De lichaamstemperatuur wordt geregeld door de hypothalamus van de hersenen; Dit is het lichaam thermostaat. Er is gesuggereerd dat koorts nuttig enigszins kan zijn omdat de temperatuurstijging een omgeving waarin sommige pathogenen niet kan overleven.

•  Behandel koorts met echinacea, die ook heeft grote antivirale en anti-oxidant. Het is beschikbaar in extracten, tincturen, tabletten, capsules, en zalven. Het is ook in combinatie met andere kruiden, vitaminen en mineralen. De aanbevolen dosering voor een volwassene 1 tot 2 gram gedroogde wortel of kruiden, thee 2 tot 3 ml tinctuur gestandaardiseerde extract 300 mg poedervormig extract bevattende 4% fenolen tinctuur (1: 5): 1 tot 3 ml (20 tot 90 druppels) Gestabiliseerd vloeibaar extract: 0.75 ml (15-23 druppels) halveren van de dosering voor een kind.

•  Gebruik drop als een ander kruiden-middel voor het behandelen koorts. Een kenmerkende dosis van zoethout 5 tot 15 g per dag. Het is het gebruik van deze hoge doses aanbevolen voor meer dan een paar weken. Voor lange-termijn gebruik, ongeveer 0,3 g van zoethoutwortel dag veilig is voor volwassenen.

•  Behandel koorts met tijm. Dit geneesmiddel kruid is ook zeer geschikt voor de behandeling van bronchitis en laryngitis. Bereid tijm thee door toevoeging van 2 theelepels vol gedroogd kruid in een kop kokend water, steile gedurende 10 minuten vervolgens stam. 1-2 gram kruid moet meerdere keren worden genomen per dag totdat de koorts breekt. Een vloeibaar extract, 1 / 4-3 / 4 theelepel (1-4 ml) driemaal per dag, kan worden gebruikt. Een ander alternatief is een tinctuur, 1 / 3-1 theelepel (2-6 ml) driemaal per dag te gebruiken.

Hints

  • Echinacea mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor de daisy-achtige planten van de Asteraceae familie (bv. Ragweed).
  • Echinacea wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
  • Echinacea moet ook worden vermeden door mensen met progressieve systemische ziekten zoals tuberculose of multiple sclerose.
  • Het nemen van hoge doses van zoethout voor twee of meer weken kan hoge bloeddruk, vasthouden van vocht, en symptomen die verband houden met het verlies van kalium veroorzaken.
  • Gebruik geen tijm tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
  • Gebruik geen tijm als u een nier-of leverziekte.
  • Niet innemen etherische olie van tijm.