Hoe maak je een Fast Morning Routine voor je klaar maken

Hoe maak je een Fast Morning Routine voor je klaar maken

Zonder een plan, kan je 's ochtends routine kostbare minuten toe te voegen aan uw schema. Als je hebt gemerkt dat je heb steeds de deur uit later en later in de ochtend - of je hebt meer frazzled geworden - overwegen om enige orde aan het proces van het krijgen klaar elke dag. Krijg controle over uw ochtendritueel, zodat u een uitstekende start van de dag.

Instructies

•  Bereid zo veel als je kunt de avond tevoren. Pak je lunch, je werktas en sporttas. Vereenvoudig uw ontbijt plannen en regelen voor de maaltijden van tevoren worden voorbereid. Kies items die niet veel tijd nodig hebben voor te bereiden, zoals ontbijtgranen, een bagel of yoghurt. Plaats gebruiksvoorwerpen uit en weet precies wat je zult maken voor de ochtend. Plan uw outfit de avond tevoren, zodat je niet nadenken wat je zou willen dragen; dit omvat strijken.

•  Zet uw wekker om je wakker elke ochtend, zelfs als je de neiging om te kunnen wakker te worden op uw eigen op hetzelfde moment elke ochtend. Plaats de wekker door de kamer, zodat je moet opstaan ​​uit bed uit te schakelen. Krijg een efficiënte start van de dag door het starten van je routine snel zonder slepende rond of slapen in een paar minuten.

•  Maak multitasking een deel van je 's ochtends regime. Pop uw ontbijt in de magnetron, terwijl je in de douche. Poets je tanden tijdens het luisteren naar het weer. Kleed je tijdens het luisteren naar het verkeer rapport of uw verplichte nieuwsupdates. Beroep doen op de hulp van andere leden van uw huishouden die een deel van het proces door te vragen de kinderen om zich te kleden en vullen hun eigen kommen, terwijl je te kleden. Vraag een ouder kind naar jongere te helpen met het krijgen van het ontbijt klaar.

•  Maak een out-de-deur checklist. Houd een notitieblok of whiteboard in de buurt van de deur, zodat u kunt blik over het te zijn dat je alles wat je nodig hebt voordat je hoofd. Omvatten alles van je gymschoenen aan naschoolse activiteit apparatuur de kids '. Als u werkt op een speciaal verslag van het werk en moet naar de copyshop of het postkantoor, ook die boodschappen op je checklist die je moet voltooien voordat je in te laten werken.